Business & Finance Παρασκευή 25/02/2022, 13:28
BUSINESS & FINANCE

Μύλοι Κεπενού: Παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Μύλοι Κεπενού: Παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις με την ένταση Ρωσίας και Ουκρανίας έχει η «Μύλοι Κεπενού», η οποία ενημέρωσε και για την ποσότητα σιτηρών που προμηθέυεται από αυτές τις δύο χώρες.

Έπειτα από σχτική ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρεία ανέφερε σε ανακοίνωση της ότι το ποσοστό της αξίας των αγορών σε πρώτες ύλες (σιτηρά) από την Ουκρανία και τη Ρωσία για χρήση το 2021 ανήλθε σε 33% της συνολικής αξίας αγορών σιτηρών.

Αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις της, η «Μύλοι Κεπενού» σημείωσε ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις στη σύρραξη Ρωσίας και Ουκρανίας, έτσι ώστε να είναι σε θέσει να αξιολογήσει τις επιπτώσεις στις τιμές αγορές και στη ροή προμηθειών.

Αναλυτικότερα:

«Η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ Α.Β.Ε.Ε. με αριθ. Γ.Ε.ΜΗ. 036116616000, σε συνέχεια επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αριθμό πρωτοκόλλου 478/24.02.2022, αναφορικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία και Ρωσία, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό σχετικά με την επίδραση στις δραστηριότητές της από τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία και Ρωσία:

α) Το ποσοστό της αξίας των αγορών σε πρώτες ύλες (σιτηρά) για τη χρήση 2021 από τις χώρες αυτές ανήλθε σε 33% της συνολικής αξίας αγορών σιτηρών

β) Η Εταιρεία παρακολουθεί τις συνεχόμενες εξελίξεις σχετικά με την ένταση στην Ουκρανία και τη Ρωσία, ώστε να είναι σε θέση να αξιολογήσει ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στις τιμές αγοράς, καθώς και στη ροή προμηθειών».

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης: 

Ελληνική βιομηχανία: Ποιες επιχειρήσεις «καρδιοχτυπούν» για την κρίση στην Ουκρανία

Μύλοι Λούλη: Προμήθεια σιτηρών εκτός των εμπλεκόμενων χωρών στη σύρραξη

Μύλοι Σαραντόπουλος: Προσανατολισμός σε άλλες αγορές σιτηρών – Άνοδος στο κόστος παρασκευής του αλευριού

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News