Business & Finance Τρίτη 1/02/2022, 19:54
BUSINESS & FINANCE

Συμφωνία BriQ Properties – Radisson για ξενοδοχειακή μονάδα στη Σκιάθο

Συμφωνία BriQ Properties – Radisson για ξενοδοχειακή μονάδα στη Σκιάθο

Συμφωνία με την Radisson Hotel Group πραγματοποίησε η BriQ Properties για την αξιοποίηση σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας στην Σκιάθο, η οποία θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα της Hotel Brain. Με την υπογραφή του ομίλου Radisson, εμπλουτίζεται περαιτέρω το ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο της επενδυτικής ακινήτων σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς.

Το Radisson Resort Plaza Skiathos, που βρίσκεται στην περιοχή Καναπίτσα της Σκιάθου, προγραμματίζεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του κατά τη θερινή σεζόν του 2022 και συγκεκριμένα τον ερχόμενο Ιούνιο. Το ξενοδοχείο διαθέτει 84 δωμάτια που προσφέρουν σύγχρονες ανέσεις, εστιατόριο, bar, πισίνα και βρίσκεται 100 μέτρα από τη θάλασσα, σε ένα από τα πλέον προνομιακά σημεία των Σποράδων, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Το Radisson Resort Plaza Skiathos αποτελεί την 5η ξενοδοχειακή μονάδα της BriQ Properties ΑΕΕΑΠ, με τον συγκεκριμένο κλάδο να αποτελεί το 17% του χαρτοφυλακίου της.

H CEO της BriQ Properties κ. Άννα Αποστολίδου δήλωσε: «Η υπογραφή τoυ Radisson Group σε αυτή την επένδυση, ενδυναμώνει την επενδυτική μας στρατηγική στον τομέα των τουριστικών ακινήτων και αποτελεί εγγύηση για τον επισκέπτη ότι το νέο Radisson Resort Plaza Skiathos θα προσφέρει μία νέα εμπειρία φιλοξενίας».

Η Radisson και η HotelBrain ανακοίνωσαν χθες την συνεργασία τους για δύο ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Εκτός του Radisson Resort Plaza Skiathos, η συνεργασία αφορά και το Radisson Blu Euphoria Resort στη Μύκονο, το οποίο θα ξεκινήσει τη λειτουργία τον Μάιο.

Το Radisson Blu Euphoria Resort στη Μύκονο, θα είναι το δεύτερο πεντάστερο ξενοδοχείο στις Κυκλάδες για τον όμιλο Radisson, μετά από το Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη. Το καινούργιο resort στη Μύκονο, έχει 34 δωμάτια διασκορπισμένα σε οκτώ κτίρια. Το ξενοδοχείο μεταξύ άλλων έχει θέα στη θάλασσα, πισίνες, ιδιωτικά τζακούζι, παροχές wellness, εστιατόριο και ένα εξωτερικό μπαρ με πισίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος Radisson λειτουργεί ή έχει υπό ανάπτυξη περισσότερα από 290 ξενοδοχεία, τα περισσότερα των οποίων είναι στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και στην περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική).

Διαβάστε επίσης:

HotelBrain: Στρατηγική συνεργασία με τον όμιλο Radisson σε δύο resorts

Αντέχει η Αθήνα τόσα πολλά ξενοδοχεία;

Ξενοδοχεία: Γαλλική επένδυση στην Πατησίων σε δύο μονάδες τριών αστέρων

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News