Business & Finance Τετάρτη 26/01/2022, 20:20
BUSINESS & FINANCE

ΕΕΤ: Με περιορισμούς η λειτουργία των τραπεζών την Πέμπτη

ΕΕΤ: Με περιορισμούς η λειτουργία των τραπεζών την Πέμπτη

Με σημαντικούς περιορισμούς θα λειτουργήσουν την Πέμπτη τα τραπεζικά καταστήματα σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη και Νότιο Αιγαίο, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Ειδικότερα, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες σε καθένα κατάστημα, ενδέχεται αυτό να μην λειτουργεί ή να υπάρχει περιορισμένος αριθμός εργαζομένων ή να υπάρξουν αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ως εκ τούτου, συνιστάται οι συναλλασσόμενοι να περιορίσουν, κατά το δυνατόν, τις επισκέψεις τους στα καταστήματα, όπως επίσης, πριν την μετάβαση τους σε αυτά, να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο κατάστημα.

Νωρίτερα, η Alpha Bank ανακοίνωσε πως το δίκτυο καταστημάτων της συγκεκριμένα για τις περιφέρειες Αττικής και Κρήτησ θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 10 π.μ.

Αντίστοιχα και η τράπεζα Πειραιώς ενημέρωσε ότι η έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων που θα ανοίξουν στις πληγησες περιφέρειες (Αττικής Βοιωτίας Ευβοίας Κρήτης και νοτίου Αιγαίου) για την Πέμπτη ορίζεται στις 10 π.μ.

Περαιτέρω ενημερώνει ότι λόγω των επικρατουσών συνθηκών ορισμένα καταστήματα ενδέχεται να μη λειτουργήσουν καθόλου. Ως εκ τούτου συνίσταται πριν την μετάβαση των συναλλασσομένων σε αυτά να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο κατάστημα.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα λειτουργήσουν την Πέμπτη εμπόριο, σχολεία και ιδιωτικός τομέας

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στις κύριες γραμμές μέσης τάσης – Προβλήματα σε μεμονωμένες περιοχές

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News