Business & Finance Τετάρτη 8/12/2021, 16:53
BUSINESS & FINANCE

TFI Markets: Η κυπριακή εταιρεία πληρωμών επεκτείνεται στην Ελλάδα

TFI Markets: Η κυπριακή εταιρεία πληρωμών επεκτείνεται στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα επεκτείνεται η TFI Markets, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά πληρωμών στην Κύπρο, όπως ανακοινώθηκε σε εκδήλωση από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Χάρη Χαριλάου.

Με τουλάχιστον 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των πληρωμών, η TFI Markets προσφέρει, μέσω λύσεων fintech, συναλλαγές σε περισσότερα από είκοσι νομίσματα και πραγματοποιεί μεταφορές σε τουλάχιστον 150 χώρες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, έχει πραγματοποιήσει περίπου 35.000 πληρωμές αξίας που ξεπερνά τα 50 δισ. ευρώ. Οι υπηρεσίες της απευθύνονται για επαγγελματική χρήση και σε εταιρικούς πελάτες.

Όπως εξήγησε στην εκδήλωση ο Χ. Χαριλάου, η TFI Markets έρχεται στην Ελλάδα, ώστε να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και ανταγωνστικό προϊόν στον κλάδο των εμβασμάτων και πληρωμών με ταυτόχρονη μετατροπή συναλλάγματος. Επίσης, αξιοποιώντας πλήρως το μότο «ThinkOutsideTheBank», με το οποίο συνοδεύει την εισαγωγή της στην ελληνική αγορά, θα προσφέρει και χρηματοοικονομικά προϊόντα για τη μείωση του συναλλαγματικού ρίσκου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της TFI Markets επισήμανε επίσης ότι η εταιρεία πιστεύει στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων και δίνει μεγάλη έμφαση στην επέκταση της στην Ελλάδα, που θα αποτελέσει και την γέφυρα επέκτασης και σε νέες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αναφερόμενος στις προκλήσεις που έφερε η πανδημία στον χώρο επισήμανε ότι η δύσκολη περίοδος αλλά και η εμπειρία της πανδημίας οδήγησε τις επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο να προσαρμοστούν σε ένα νέο ψηφιακό κόσμο, όπου η βιομηχανία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ψηφιακή επανάσταση έχει μεταμορφώσει τον τρόπο πρόσβασης των χρηστών σε χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες, υπογράμμισε.

Σχετικά με την ελληνική αγορά, ο Χ. Χαριλάου σημείωσε επίσης ότι η εταιρεία σκοπεύει να εισάγει διαρκώς νέες τεχνολογικές λύσεις, ώστε να υπάρξει θετικό αποτύπωμα και στους πελάτες αλλά και στην ελληνική οικονομία. Πολυεθνικοί όμιλοι εταιρειών με συναλλαγματικές σχέσεις στο εξωτερικό, αλλά και ιδιώτες ή μικρόhttps://www.moneyreview.gr/startup/56276/i-eyropaiki-startup-poy-thelei-na-koitaxei-sta-matia-tin-coinbase/τερες εγχώριες επιχειρήσεις εμπιστεύονται την TFI Markets, όπως ανέφερε ο ίδιος, και εξοικονομούν καθημερινά, ενώ παράλληλα επωφελούνται από τις υπηρεσίες διαχείρισης συναλλαγματικού ρίσκου και τις λύσεις API.

Διαβάστε επίσης:

Visa Innovation Program: Αποφοίτησαν οι 18 fintech του τρίτου κύκλου

Η ευρωπαϊκή start up που θέλει να «κοιτάξει στα μάτια» την Coinbase

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News