Business & Finance Τετάρτη 3/11/2021, 21:05
BUSINESS & FINANCE

Attica Bank: Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τους όρους της ΑΜΚ

Attica Bank: Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τους όρους της ΑΜΚ

Πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων για το μέλλον της Attica Bank, η οποία αναζητεί νέα κεφάλαια ύψους 240 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου. Η τράπεζα εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι παρουσιάστηκαν στο δ.σ. οι δεσμευτικές προσφορές ιδιωτών επενδυτών που έχουν υποβληθεί.

Η Attica Bank ανακοίνωσε ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν «με σκοπό με σκοπό την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών, ώστε το Διοικητικό Συμβούλιο…αφού εξετάσει συνολικά τις εναλλακτικές δυνατότητες για την άντληση νέων κεφαλαίων, να αποφασίσει τους βέλτιστους για την Τράπεζα όρους της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου»

Στο τέλος Σεπτεμβρίου, έξι υποψήφιοι επενδυτές συμμετείχαν στη διαδικασία των virtual data rooms για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. μεταξύ των υποψηφίων επενδυτών ήταν τα επενδυτικά κεφάλαια Bain, Ellington και JC Flowers, αλλά και το Hinduja Group, που ανήκει σε οικογένεια Ινδών με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Attica Bank:

«Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία (εφεξής η «Τράπεζα») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας στις 03.11.2021 πραγματοποιήθηκε παρουσίαση και ανάλυση από τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους, «AXIA Ventures Group Ltd» και «EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» σε συνεργασία με το νομικό σύμβουλο γραφείο Ποταμίτης – Βεκρής των δεσμευτικών προσφορών των ιδιωτών επενδυτών που έχουν υποβληθεί στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να συνεχιστούν δια των συμβούλων οι συζητήσεις με τους εν λόγω ιδιώτες επενδυτές με σκοπό την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών, ώστε το Διοικητικό Συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίασή του που ορίστηκε για τις 05.11.2021, αφού εξετάσει συνολικά τις εναλλακτικές δυνατότητες για την άντληση νέων κεφαλαίων, να αποφασίσει τους βέλτιστους για την Τράπεζα όρους της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Η Attica Bank θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την πρόοδο της διαδικασίας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με επόμενες ανακοινώσεις της.»

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Attica Bank: Ποιοι είναι οι 6 υποψήφιοι επενδυτές

Attica Bank: Στα 9,18 ευρώ η αξία κάθε νέας μετοχής μετά το reverse split

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News