Business & Finance Δευτέρα 25/10/2021, 12:46
BUSINESS & FINANCE

Η Ελλάδα «Αγαπημένος Προορισμός Κρουαζιέρας» στα βρετανικά βραβεία Wave Awards

Για τα Wave Awards ψηφίζουν το κοινό, οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και εξειδικευμένοι συντάκτες στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού

Η Ελλάδα «Αγαπημένος Προορισμός Κρουαζιέρας» στα βρετανικά βραβεία Wave Awards

«Αγαπημένος προορισμός κρουαζιέρας» («Favourite Cruise Destination») αναδείχθηκε η Ελλάδα στα Wave Awards, έναν καταξιωμένο διεθνή θεσμό για τον θαλάσσιο τουρισμό, στη Βρετανία. 

Τα Wave Awards απονέμονται κάθε χρόνο μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετέχουν το κοινό, οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και εξειδικευμένοι συντάκτες στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού. Ο θεσμός διοργανώνεται από την εταιρεία Real Response Media, στην οποία ανήκουν τα περιοδικά «World of Cruising» και «Cruise Trade News», με τα οποία συνεργάζεται παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια η Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας στο πλαίσιο του διαφημιστικού προγράμματός της.

To περιοδικό «World of Cruising» διαθέτει 300.000 συνδρομητές σε όλες του τις πλατφόρμες, με 135.000 unique visitors να επισκέπτονται το website και 24.000 followers στα social media. Αντίστοιχα, το «Cruise Trade News» έχει 54.500 εγγραφές σε όλες του τις πλατφόρμες, με 30.000 unique visitors να επισκέπτονται το website και 4.500 followers στα social media.

Το ελληνικό βραβείο παρέλαβε η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, Ελένη Σκαρβέλη.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News