Business & Finance Τρίτη 19/10/2021, 11:00
BUSINESS & FINANCE

Στη Real Consulting το 60% της CLOUDIDEAS 

Το συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται σε 800 χιλ. ευρώ

Στη Real Consulting το 60% της CLOUDIDEAS 

Σε συμφωνία με τη γερμανική εταιρεία CLOUDIDEAS για την εξαγορά του 60% των μετοχών της κατέληξε η Real Consulting. Το συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται σε 800 χιλ. ευρώ, με πρώτη καταβολή το ποσό των 250 χιλ. ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί με την ολοκλήρωση της συναλλαγής σύμφωνα με τους προβλεπόμενους όρους, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο α΄ τρίμηνο του 2022.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η CLOUDIDEAS GmbH εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την πλατφόρμα Salesforc, την κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων σε διεθνές επίπεδο. Με την εξαγορά του 60% των μετοχών της CLOUDIDEAS η Real Consulting επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη Γερμανία, διευρύνοντας το portfolio υπηρεσιών και λύσεων που προσφέρει στους πελάτες της, επενδύοντας στην κορυφαία – σε διεθνές επίπεδο – πλατφόρμα CRM της Salesforce. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Salesforce έγινε παγκοσμίως γνωστή από την βέλτιστη και τεχνολογικά προηγμένη λύση διαχείρισης σχέσης πελατών την οποία ολοκληρώνει με μια σουίτα επιχειρησιακών εφαρμογών που επικεντρώνονται στην εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών, την αυτοματοποίηση ενεργειών μάρκετινγκ, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την επιχειρηματική ευφυΐα με ενσωματωμένες λύσεις τεχνητής νοημοσύνης καθώς και τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη apps που ενοποιούν εδομένα και λειτουργίες σε όλο το εύρος μιας επιχείρησης.

Η CLOUDIDEAS, για περισσότερα από δέκα χρόνια, παρέχει καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις Salesforce σε πλήθος πελατών που προέρχεται κυρίως από τους κλάδους Τεχνολογίας, Μάρκετινγκ και Ενημέρωσης, Χρηματοοικονομικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Τουρισμού και Εμπορίου. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένος συνεργάτης Salesforce, εδρεύει στην Φρανκφούρτη και διατηρεί γραφεία στο Ντίζελντοφ της Γερμανίας. Το 2021 η εταιρεία αναμένεται να πραγματοποιήσει πωλήσεις περίπου 1,8 εκατ. ευρώ ενώ το EBITDA να ξεπεράσει τις 350 χιλ. ευρώ.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News