Business & Finance Πέμπτη 14/10/2021, 16:24
BUSINESS & FINANCE

Οκτώ ελληνικές εταιρείες στην έκθεση «The smarter E Europe Restart 2021» στο Μόναχο

Οκτώ ελληνικές εταιρείες στην έκθεση «The smarter E Europe Restart 2021» στο Μόναχο

Με οκτώ ελληνικές εταιρείες έριξε αυλαία η The smarter E Europe Restart 2021, η κορυφαία πλατφόρμα για την ενεργειακή βιομηχανία στην Ευρώπη, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Μόναχο από την Solar Promotion GmbH, η οποία αντιπροσωπεύεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ειδικότερα, οι ελληνικές εταιρείες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση είναι οι: Elvan S.A., ILVIEF SA, Inaccess,  Nanotechnology Lab LTFN, Organic Electronic Technologies PC (O.E.T.), Recom Technologies, S.K.Evangelopoulos and Co και SOLBOTIX S.A.

Όπως επισήμαναν εκθέτες και επισκέπτες, η The smarter E Europe Restart 2021 σηματοδότησε την επιστροφή των εκθέσεων, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στη βιομηχανία παραγωγής ενέργειας, καθώς έλαβε χώρα σε μια πιο «συμπαγή» μορφή, λόγω της πανδημικής κρίσης, φιλοξενώντας ωστόσο στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου έναν σημαντικό αριθμό εταιρειών από όλο τον κόσμο, ενδιαφερόμενων για τη σύγχρονη ενεργειακή βιομηχανία. 

Συγκεκριμένα, στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 450 εκθέτες, οι οποίοι κατέλαβαν 45.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, αλλά και 26.000 επισκέπτες από 93 χώρες. 

Να σημειωθεί ότι η The smarter E Europe αποτελεί την ομπρέλα των επιτυχημένων εκθέσεων Intersolar Europe, ees Europe, Power2Drive Europe και EM-Power Europe, οι οποίες καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ενεργειακής βιομηχανίας, από τους τομείς των Φωτοβολταϊκών και των Συσσωρευτών Ενέργειας έως τα Ηλεκτρικά οχήματα και την ευφυή χρήση της ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Το νέο ραντεβού της The smarter E Europe ανανεώθηκε για τις 11 – 13 Μαΐου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με τη The smarter E Europe, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr  και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.thesmartere.de/en/home.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News