Business & Finance Τετάρτη 13/10/2021, 11:43
BUSINESS & FINANCE

ΠτΔ: Στο πλευρό των επιχειρήσεων με στόχο την ενίσχυση της οικονομίας

Αντιπροσωπεία της ΚΕΕ ενημέρωσε την Κ. Σακελλαροπούλου για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος

ΠτΔ: Στο πλευρό των επιχειρήσεων με στόχο την ενίσχυση της οικονομίας

Για την πορεία της επιχειρηματικότητας στη χώρα ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. Αντιπροσωπεία της ΚΕΕΕ, αποτελούμενη από τον κ. Χατζηθεοδοσίου, τον Β΄ αντιπρόεδρο Παύλο Ραβάνη και τον γενικό γραμματέα Παναγιώτη Αγνιάδη, έγινε δεκτή από την Κ. Σακελλαροπούλου χθες στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και του γενικότερου οικονομικού περιβάλλοντος, στην προσαρμογή των επιχειρήσεων στη νέα ψηφιακή εποχή, καθώς και στη συμβολή τους στην προσπάθεια που γίνεται για τη χάραξη μίας νέας αναπτυξιακής πορείας.

Ενημέρωση για τον επιμελητηριακό θεσμό και τη σημασία του για το επιχειρείν έκανε ο κ. Αγνιάδης, ενώ για το χώρο της βιοτεχνίας ο κ. Ραβάνης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε στην αντιπροσωπεία της ΚΕΕΕ την πρόθεση της να σταθεί δίπλα στις επιχειρήσεις με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας της ΚΕΕΕ προσέφεραν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα μεταλλικό αγαλματίδιο του Κερδώου Ερμή, σήμα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News