Business & Finance Τετάρτη 6/10/2021, 12:22
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Ψήφος εμπιστοσύνης» από Transavia: Αυξάνει τις αεροπορικές θέσεις για ελληνικούς προορισμούς

Η Σκιάθος νέος προορισμός της εταιρείας - Στο τραπέζι η δυνατότητα επέκτασης των δρομολογίων καθ'όλη τη διάρκεια του έτους

«Ψήφος εμπιστοσύνης» από Transavia: Αυξάνει τις αεροπορικές θέσεις για ελληνικούς προορισμούς

Άλλη μία ψήφο εμπιστοσύνης κερδίζει το ελληνικό τουριστικό προϊόν, καθώς – όπως ανακοινώθηκε μετά από συνάντηση που είχε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με τη διοίκηση της Transavia, η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει κατά 50% – σε σύγκριση με το 2019 – τις διαθέσιμες αεροπορικές θέσεις για ελληνικούς προορισμούς.

Η συμφωνία επήλθε στη διάρκεια συνάντησης που είχε ο υπουργός Τουρισμού, ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι για τη διεθνή τουριστική έκθεση Top Resa, με την διευθύνουσα σύμβουλο της αεροπορικής εταιρείας, Nathalie Stubler και τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Nicolas Henin.

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα επέκτασης των δρομολογίων της εταιρείας καθόλη τη διάρκεια του έτους. Ο υπουργός Τουρισμού ευχαρίστησε τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας για τη σταθερή και αυξανόμενη εμπιστοσύνη της Transavia στους ελληνικούς προορισμούς, στους οποίους προστίθεται πλέον και η Σκιάθος.

Διαβάστε ακόμη: Το βασικό σενάριο στον τουρισμό: Έσοδα 10 δισ. ευρώ – Στο 55% του 2019

«Θέλω να ευχαριστήσω την Transavia για τη σταθερή και διαρκώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη που δείχνει σε προορισμούς της χώρας μας. Η CEO της εταιρείας μάς ενημέρωσε ότι την επόμενη σεζόν προσδοκά σε αύξηση 50% των αφίξεων σε σχέση με το 2019, καθώς και την προσθήκη της Σκιάθου ως νέου προορισμού της εταιρείας» δήλωσε ο κ. Κικίλιας μετά από την ολοκλήρωση της συνάντησης.

Επισήμανε ακόμη πως τα μηνύματα είναι αισιόδοξα για το 2022, προσθέτοντας πως το υπουργείο «παραμένει σταθερά προσηλωμένο στη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου και στη δυνατότητα να υποστηρίξει χειμερινούς προορισμούς, καθώς και τον θεματικό τουρισμό». «Με μία σταθερή πολιτική βελτίωσης της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος, με διεύρυνση των τουριστικών προορισμών, προσδοκούμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο ευνοϊκό προσδίδοντας μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στη χώρα μας» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News