Business & Finance Παρασκευή 1/10/2021, 14:44
BUSINESS & FINANCE

Πρόγραμμα υποτροφιών Cosmote: Έως 8/10 οι δηλώσεις συμμετοχής

Πρόγραμμα υποτροφιών Cosmote: Έως 8/10 οι δηλώσεις συμμετοχής

Συνεχίζονται έως και την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου (ώρα 18:00), οι δηλώσεις συμμετοχής για το Πρόγραμμα Υποτροφιών Cosmote, που αφορά πρωτοετείς φοιτητές με οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τους όρους των υποτροφιών και να υποβάλουν αίτηση, μέσω του www.cosmote-scholarships.gr .

Για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, το Πρόγραμμα Υποτροφιών Cosmote 2022 περιλαμβάνει 30 υποτροφίες για πρωτοετείς φοιτητές: 29 για συγκεκριμένες σχολές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και την υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» για πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.

To ποσό υποτροφίας για σχολές τετραετούς φοίτησης, ανέρχεται σε 15.000 ευρώ (σ.σ. Νόμιμοι φόροι, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη της κάθε υποτροφίας, θα βαρύνει τον κάθε ένα δικαιούχο αυτής ξεχωριστά. Tο καθαρό ποσό θα καταβληθεί σε κάθε υπότροφο σε τέσσερις ισόποσες δόσεις).

Για σχολές πενταετούς φοίτησης το ποσό αυξάνεται σε 18.750 ευρώ. Για την υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης», το ποσό είναι 25.000 ευρώ. Επιπλέον, για τις καθημερινές ανάγκες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, η Cosmote προσφέρει σε όλους τους υποτρόφους laptop και πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet και COSMOTE TV.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News