Business & Finance Δευτέρα 27/09/2021, 15:06
BUSINESS & FINANCE

Ξεκίνησαν οι υποψηφιότητες για τα Accounting Awards 2022

Ξεκίνησαν οι υποψηφιότητες για τα Accounting Awards 2022

Τα Accounting Awards έρχονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την Boussias με ανανεωμένες κατηγορίες βράβευσης, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία τους προς την καθιέρωση ως το benchmark στον κλάδο της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης.

Μέχρι τις 29 Οκτωβρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους για να διεκδικήσουν βραβεία σε 50 ειδικές κατηγορίες, αλλά και τα τέσσερα μεγάλα βραβεία, Συμβουλευτική Εταιρεία της Χρονιάς, Οικονομική Διεύθυνση Επιχείρησης της Χρονιάς, Περιφερειακό Λογιστικό Γραφείο της Χρονιάς, Προμηθευτής της Χρονιάς.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Accounting Awards είναι ο διακεκριμένος καθηγητής Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Γεώργιος Βενιέρης, τ. Πρόεδρος ΕΛΤΕ και τ. Πρύτανης ΟΠΑ. Προεξάρχοντος του κ. Βενιέρη, η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από επαγγελματίες με βαθιά γνώση του αντικειμένου και της αγοράς, εξασφαλίζοντας την αμερόληπτη και δίκαιη αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις κατηγορίες βράβευσης και τους όρους συμμετοχής στον ιστότοπο www.theaccountingawards.gr.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News