Business & Finance Πέμπτη 9/09/2021, 22:49
ΗΠΑ

Goldman Sachs: Τέλος στην τηλεργασία αλλά και στα δωρεάν γεύματα

Goldman Sachs: Τέλος στην τηλεργασία αλλά και στα δωρεάν γεύματα

H Goldman Sachs βάζει τέλος τόσο στα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης όσο και στο δωρεάν φαγητό που πρόσφερε στους εργαζομένους στα γραφεία της στο Λονδίνο. 

Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα ανακοίνωσε ότι τερματίζει τα περιοριστικά μέτρα που εφήρμοσε λόγω του κορωνοϊού στα γραφεία της στη βρετανική πρωτεύουσα και θα επιστρέψει σε πλήρη απασχόληση στο γραφείο από την επόμενη εβδομάδα. Με τη «μεγάλη πλειοψηφία» του προσωπικού της στη Βρετανία να είναι πλέον πλήρως εμβολιασμένο, η Goldman φιλοξενεί ήδη το ήμισυ των εργαζομένων της στο Λονδίνο στους χώρους γραφείων σε καθημερινή βάση, σύμφωνα με υπόμνημα της ίδιας της τράπεζας. 

Στο υπόμνημα αυτό που έστειλε στο δυναμικό της, η Goldman ενθαρρύνει όσους δεν έχουν ακόμη επιστρέψει να το κάνουν και να απευθυνθούν στους μάνατζερ για το θέμα αυτό. Η τράπεζα ωστόσο καλεί όλους τους εργαζομένους της να συνεχίσουν την χρήση μάσκας στους κοινούς χώρους εργασίας και να κάνουν υποχεωτικά τεστ. 

Μαζί με τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, η Goldman σταματά και τα δωρεάν γεύματα φαγητού που προσέφερε στο γραφείο από τις 20 Σεπτεμβρίου προκειμένου να ενθαρρύνει την κίνηση στα γύρα εστιατόρια και επιχειρήσεις.

Να σημειωθεί ότι η Goldman Sachs ήταν απο τις πρώτες στη Wall Street που έφερε πίσω στο γραφείο τους εργαζομένους της τον Ιούνιο με συνοδεία ζωντανής μουσικής και δωρεάν γευμάτων στα κεντρικά γραφεία της στη Νέα Υόρκη. Εκτοτε εισήγαγε πιο αυστηρά μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, απαιτώντας από όλο το προσωπικό της να εμβολιαστεί.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News