Business & Finance Πέμπτη 9/09/2021, 14:14
BUSINESS & FINANCE

3α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»: Την Παρασκευή η απονομή

3α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»: Την Παρασκευή η απονομή

Αύριο Παρασκευή στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης η εκδήλωση απονομής των 3ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος – 200 χρόνια Ελλάδα». Η απονομή θα γίνει παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, (εκπροσώπου της κυβέρνησης), της αν. Τομεάρχη Μακεδονίας-Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακής Μάλαμα, (εκπροσώπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης), του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, του υφυπουργού Εσωτερικών αρμοδίου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρου Αθ. Καλαφάτη, του υφυπουργού Υποδομών, Γιώργου Καραγιάννη, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης, κορυφαίων στελεχών επαγγελματικών ενώσεων και επιμελητηρίων και ανώτερων στελεχών σημαντικών επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του ΣΕΒ – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, του ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων και της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας.

Θα βραβευθούν οκτώ σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν τον 19ο αιώνα, από πρωτοπόρους στον κλάδο τους, Έλληνες επιχειρηματίες και εξακολουθούν να διακρίνονται σήμερα με την ίδια ή άλλη εταιρική μορφή και υπό ελληνική ιδιοκτησία.

Επίσης, τιμητικό βραβείο θα λάβουν για την πολύχρονη προσφορά τους στην οικονομία και το κοινωνικό σύνολο οι:

  • Γιάννα Αγγελοπούλου – Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» 
  • Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO
  • Γιάννης Στουρνάρας – Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
  • Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος – Εφοπλιστής

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί και η τελετή απονομής των 2ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» 2020 (Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, ώρα προσέλευσης 17.00). Θα βραβευθούν οκτώ εταιρείες γερμανικών συμφερόντων, οι οποίες ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια για τη διορατικότητά τους, την καινοτόμα δράση τους, την ταχύτατη ανάπτυξή τους, την εξωστρέφειά τους, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την κοινωνικά υπεύθυνη παρουσία τους στον επιχειρηματικό στίβο, τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και την εναρμόνισή τους με τις αρχές Εταιρικής Διακυβέρνησης. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί, επίσης, τιμητικό βραβείο σε ανώτατο στέλεχος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για την προσφορά του στο ελληνογερμανικό επιχειρείν.

Ο θεσμός των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», αποτελεί μια πρωτοβουλία της Palladian Communications.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News