Business & Finance Πέμπτη 2/09/2021, 16:16
BUSINESS & FINANCE

Η τραγουδίστρια που δίνει 65 εκατ. δολάρια για να αγοράσει το όνομά της

Η τραγουδίστρια που δίνει 65 εκατ. δολάρια για να αγοράσει το όνομά της

Το ποσό των 65 εκατ. δολαρίων αναγκάζεται να πληρώσει η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας της μόδας Jessica Simpson για να αγοράσει το όνομά της.

Ο λόγος είναι ότι η Sequential Brands, η οποία είχε αγοράσει το 2015 τα δικαιώματα στην κολεξιόν μόδας που φέρει το όνομα της τραγουδίστριας, χρεοκόπησε την Τρίτη και πλέον αναζητά αγοραστές για τα περιουσιακά της στοιχεία.

Η Jessica Simpson και η μητέρα της, Tina, προσφέρθηκαν να πληρώσουν 65 εκατ. δολάρια για να πάρουν και πάλι τον έλεγχο του brand name της τραγουδίστριας.

«Το Jessica Simpson Lifestyle Brand έχει υπάρξει μία σταθερά κερδοφόρα και αναπτυσσόμενη δραστηριότητα τα τελευταία 16 χρόνια και σήμερα διαθέτει 33 κατηγορίες προϊόντων, μεγάλη απήχηση στα social media και παρουσία που ανθεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η Sequential Brands απέδωσε την χρεοκοπία της στη μείωση των εσόδων από τις δραστηριότητές της και στην πανδημία, η οποία χτύπησε ακριβώς τη στιγμή που η εταιρεία ετοιμαζόταν να μπει σε διαδικασία αναδιάρθρωσης. Στην αίτηση για προστασία από πιστωτές που κατέθεσε στο πλαίσιο του Chapter 11 του αμερικανικού πτωχευτικού κώδικα, η εταιρεία δήλωσε ότι έχει χρέη 435 εκατ. δολαρίων και περιουσιακά στοιχεία 443 εκατ. δολαρίων.

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News