Business & Finance Τρίτη 31/08/2021, 20:22
BUSINESS & FINANCE

Inform Π. Λύκος: Καταβολή μερίσματος 0,045 ευρώ για τη χρήση του 2021

Inform Π. Λύκος: Καταβολή μερίσματος 0,045 ευρώ για τη χρήση του 2021

Μεταξύ των περίπου 50 εταιρειών που αποφάσισαν να ικανοποιήσουν τους μετόχους τους το 2021 συγκαταλέγεται η Inform Λυκος. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το δ.σ. αποφάσισε σήμερα τη διανομή προσωρινού μερίσματος για την εταιρεική χρήση 2021 που ανέρχεται σε 926.026,83 ευρώ προ φόρων. Το ποσό αντιστοιχεί σε 0,045 ευρώ ανά μετοχή και υπόκειται σε παρακράτηση 5% σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4646/2019. Η καταβολή του μερίσματος βασίστικε στις ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. 

Το ποσό του μερίσματος ανά μετοχή που θα καταβληθεί τελικώς θα προσαυξηθεί κατά το ποσό που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που η Εταιρεία θα κατέχει κατά την ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος. Η ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων (record date), η ημερομηνία αποκοπής του σχετικού δικαιώματος, καθώς και η ημερομηνία καταβολής του προσωρινού μερίσματος θα ανακοινωθούν μετά την υποβολή των ως άνω οικονομικών καταστάσεων σε διατυπώσεις δημοσιότητας στο Γ.Ε.ΜΗ.

Υπενθυμίζεται ότι η Inform Λυκος παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες ασφαλούς διαχείρισης εγγράφων και πληροφοριών και δραστηριοποιείται στον
ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων και οργανισμών. Απασχολεί 520 εργαζομένους με τέσσερις μονάδες παραγωγής σε Ελλάδα, Ρουμανία και Αλβανία, ενώ κατέχει ηγετική θέση στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News