Business & Finance Τρίτη 31/08/2021, 11:22
BUSINESS & FINANCE

Το πρώτο Hilton ανοίγει στη Σαντορίνη

Το πρώτο Hilton ανοίγει στη Σαντορίνη

Franchise συνεργασία με την εταιρεία Alexandros Ltd υπέγραψε η Hilton, για τη δημιουργία του  Sea Breeze Santorini Beach Resort, Curio Collection by Hilton.

Με ημερομηνία εκκίνησης την άνοιξη του 2022, το ξενοδοχείο των 37 δωματίων με ιδιωτική παραλία θα αποτελεί την πρώτη εμφάνιση της Hilton στη Σαντορίνη. 

Ο Patrick Fitzgibbon, senior vice president, development της Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, δήλωσε σχετικά: «Έχοντας παρουσία πάνω από εξήντα χρόνια στην Ελλάδα και γεμάτοι ενέργεια από το πρόσφατο ξεκίνημά μας στην Κρήτη, είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τα σχέδιά μας στην Ελλάδα με το πρώτο ξενοδοχείο της Hilton στη Σαντορίνη. Ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της χώρας, η Σαντορίνη υποδέχεται περισσότερα από δύο εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο και είναι η ιδανική τοποθεσία για το δεύτερο Curio Collection by Hilton ξενοδοχείο μας στα ελληνικά νησιά. Αυτή η νέα προσθήκη αποτελεί ένα από τα περισσότερα από είκοσι Curio Collection ξενοδοχεία που κατασκευάζονται αυτήν τη στιγμή από άκρη σε άκρη στην Ευρώπη, διπλασιάζοντας την παρουσία της εταιρίας στην ήπειρο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Με το άνοιγμα του ξενοδοχείου να αναμένεται την επόμενη χρονιά, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία με βαθιά γνώση του νησιού, την εταιρεία Alexandros Ltd, για να παρουσιάσουμε αυτό το μοναδικό,  εντυπωσιακό ξενοδοχείο μπροστά στη θάλασσα». 

Το πρώτο Hilton ανοίγει στη Σαντορίνη-1

Ο Μιχάλης Καραμολέγκος, ιδιοκτήτης της Alexandros Ltd, δήλωσε: «Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της φιλοξενίας στη Σαντορίνη, με τη διοργάνωση εκδρομών και μεταφορών σε ξενοδοχεία και βίλες, μας καθιστά ιδανικούς συνεργάτες για το λανσάρισμα του πρώτου ξενοδοχείου της οικογένειας Hilton στο νησί. Είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτήν τη συνεργασία και ανυπομονούμε να διευρύνουμε τη σχέση μας στο μέλλον. Σχεδιάζουμε να είμαστε έτοιμοι για τα εγκαίνια του ξενοδοχείου την επόμενη σεζόν και αδημονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες σε έναν τόσο εντυπωσιακό χώρο».

Κάθε δωμάτιο σε αυτό το νέο οικοδόμημα, που χτίστηκε στο νότιο τμήμα του νησιού μπροστά σε μία ιδιωτική παραλία, διαθέτει τη δική του βεράντα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούν να απολαμβάνουν μία βουτιά στο ιδιωτικό τζακούζι ή την πισίνα του. 

Οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν  ανάμεσα στα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου και στα ισάριθμα μπαρ. Θα έχουν επίσης στη διάθεσή τους δύο πισίνες, spa, εγκαταστάσεις για fitness δραστηριότητες και ξαπλώστρες στην παραλία.

Το πρώτο Hilton ανοίγει στη Σαντορίνη-2

Η Curio Collection by Hilton είναι ένα brand παγκόσμιου βεληνεκούς με περισσότερα από 100 ξενοδοχεία και resort. Πρόσφατα, η Hilton δεσμεύτηκε για τη δημιουργία ενός ολοένα και μεγαλύτερου αριθμού ξενοδοχείων Curio Collection by Hilton, με 66 από αυτά να βρίσκονται ήδη υπό κατασκευή. Το Sea Breeze Santorini Beach Resort θα είναι το επόμενο Ελληνικό Curio hotel, μετά το άνοιγμα του The Royal Senses Resort & Spa Crete, Curio Collection by Hilton τον Ιούνιο.

Το Sea Breeze Santorini Beach Resort, Curio Collection by Hilton βρίσκεται στον Εξωμύτη. Η Hilton διαθέτει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δύο ξενοδοχεία Curio Collection by Hilton και Hilton Hotels and Resorts.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News