Business & Finance Παρασκευή 27/08/2021, 22:20
BUSINESS & FINANCE

Η επιστροφή του Ρονάλντο ενθουσιάζει φαν και επενδυτές – Χρυσή η μετοχή της Manchester

Η επιστροφή του Ρονάλντο ενθουσιάζει φαν και επενδυτές – Χρυσή η μετοχή της Manchester

Εκτοξεύθηκε η μετοχή της Manchester United έπειτα από την επιβεβαίωση της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα μετά από δώδεκα χρόνια απουσίας. Η μετοχή ενισχύθηκε έως και 11% στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, αφότου επιβεβαιώθηκε η συμφωνία του ποδοσφαιριστή με την ομάδα.

Η ολοκλήρωση του συμβολαίου του είχε ανασταλεί προκειμένου να πληρωθούν προσωπικοί του όροι, η έκδοση της βίζας του και η ιατροφαρμακευτική του κάλυψη. Οι μετοχές της Juventus από την οποία ο παίκτης μεταφέρθηκε ενισχύθηκαν κατά 1,2% σήμερα.

Ο Ρονάλντο ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στο οποίο δήλωσε σχετικά με την αποχώρησή του από την Juventus «τελικά, μπορούμε όλοι να αναλογιζόμαστε και να συνειδητοποιούμε ότι πετύχαμε σπουδαία πράγματα, όχι όλα όσα θέλαμε, αλλά και πάλι, γράψαμε μία αρκετά όμορφη ιστορία μαζί».

Μόλις λίγες ημέρες πριν είχε διαρρεύσει στον Τύπο ότι η κορυφαία ομάδα στην διεκδίκηση του παίκτη ήταν η Manchester City. Το συμβόλαιό του ανέρχεται στα 15 εκατ. ευρώ με το ενδεχόμενο προσαύξησης 8 εκατ. ευρώ μέσα σε δύο χρόνια, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του αμερικανικού αθλητικού δικτόυ τηλεόρασης ESPN.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News