Business & Finance Τρίτη 10/08/2021, 18:05
BUSINESS & FINANCE

Real Consulting: Από αύριο στο δείκτη τιμών εναλλακτικής αγοράς

Real Consulting: Από αύριο στο δείκτη τιμών εναλλακτικής αγοράς

Στη σύνθεση του δείκτη τιμών εναλλακτικής αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών θα εισαχθούν οι μετοχές της εταιρείας Real Consulting αρχής γενομένης από αύριο με συντελεστή στάθμισης 100%, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση. Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία ύστερα από μία δεκαετία, η οποία εντάσσεται στην εναλλακτική αγορά του Χ.Α και πραγματοποιείται με ιδιωτική τοποθέτηση ύψους 5 εκατ. ευρώ. Η ιδιωτική τοποθέτηση καλύπτεται κατά κύριο λόγο από τους βασικούς μετόχους της εταιρείας, δηλαδή μεταξύ άλλων από τον Νίκο Β. Βαρδινογιάννη, που ελέγχει το 60% του μετοχικού κεφαλαίου της Real Consulting και έχει αναλάβει καθήκοντα προέδρου στο διοικητικό συμβούλιο, καθώς και από τον Αναστάσιο Παπαργύρη, τον ιδρυτή της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για εταιρεία Πληροφορικής, η οποία δραστηριοποιείται και το εξωτερικό και συνεργάζεται με την εταιρεία λογισμικού SAP, με τη Microsoft, καθώς και με άλλα ηχηρά ονόματα του κλάδου της πληροφορικής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών:

Σε συνέχεια της έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας «REAL CONSULTING ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α. – στον κλάδο «Τεχνολογία» – οι μετοχές της εταιρείας θα εισαχθούν από τη Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 στην σύνθεση του «Δείκτη Τιμών Εναλλακτικής Αγοράς Χ.Α.» με συντελεστή στάθμισης 100%.

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News