Business & Finance Παρασκευή 6/08/2021, 19:50
BUSINESS & FINANCE

Συλλυπητήριες δηλώσεις για τον θάνατο του Κ. Μίχαλου 

Συλλυπητήριες δηλώσεις για τον θάνατο του Κ. Μίχαλου 

Σύσσωμος ο επιχειρηματικός και ο πολιτικός κόσμος, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τον αιφνίδιο θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου. 

Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων: Ορφάνεψε η Επιμελητηριακή κοινότητα

«Βαρύ πένθος για τον επιμελητηριακό και επιχειρηματικό κόσμο, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητηρίων Αθηνών, καθώς σήμερα το μεσημέρι έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ο Πρόεδρός τους  Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ, βρισκόταν στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι Αττικής και έδινε μάχη με τις φλόγες που κατάκαιγαν την περιοχή και πλησίαζαν επικίνδυνα το εργοστάσιο του, όταν τον πρόδωσε η καρδιά του.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή χωρίς επιτυχία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας.

ΒΕΘ: Ο εκλιπών ήταν ένας άνθρωπος δραστήριος, άξιος, διορατικός

Τη βαθύτατη θλίψη του για την ξαφνική απώλεια του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνου Μίχαλου, εκφράζουν με συλλυπητήρια επιστολή ο πρόεδρος  Αναστάσιος Καπνοπώλης, και η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) .

Στην επιστολή επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι ο εκλιπών ήταν «ένας άνθρωπος δραστήριος, άξιος, διορατικός», ο οποίος «αγωνίστηκε και εργάστηκε με πάθος και συνέπεια για το μέλλον του επιμελητηριακού θεσμού».

Κυρ. Μητσοτάκης: Άφησε το δικό του αποτύπωμα στα δημόσια πράγματα και στο χώρο των επιχειρήσεων

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου. Με πολύπλευρη δραστηριότητα, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος άφησε το δικό του αποτύπωμα στα δημόσια πράγματα και στο χώρο των επιχειρήσεων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», σημειώνει στη συλλυπητήρια δήλωσή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.  

Αλ. Τσίπρας: Πριν από λίγες ώρες ήμασταν μαζί στη φωτιά στο Κρυονέρι

«Συγκλονισμένος από την είδηση της απώλειας του Κωνσταντίνου Μίχαλου. Πριν από λίγες ώρες ήμασταν μαζί στο μέτωπο της φωτιάς στο Κρυονέρι. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημειώνει:

«Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος αγωνιούσε, όπως χιλιάδες συμπολίτες μας, για τους κόπους μίας ζωής που απειλούνται να γίνουν στάχτη. 

Σε όλη την πορεία του ο Κωνσταντίνος Μίχαλος συνέδεσε το όνομά του με τον επιμελητηριακό θεσμό και το ελληνικό επιχειρείν. Από το 2011 Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και από το 2012 επικεφαλής και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, συνέβαλε τα μέγιστα στην επιβίωση και την εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας στα δύσκολα χρόνια της κρίσης.

Τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τα παιδιά και τους οικείους του».

ΚΙΝΑΛ: Έφυγε από την ζωή ένας συνεπής εκπρόσωπος του κόσμου των επιχειρήσεων

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον τραγικό θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου, Προέδρου του ΕΒΕΑ. Έφυγε από την ζωή ένας συνεπής εκπρόσωπος του κόσμου των επιχειρήσεων και του επιμελητηριακού θεσμού.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», σημειώνει η συλλυπητήρια δήλωση του Παύλου Χρηστίδη Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

ΚΚΕ: Θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του Κ. Μίχαλου

«Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για τον απροσδόκητο θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου, προέδρου του ΕΒΕΑ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» αναφέρει με λιτή ανακοίνωσή του το ΚΚΕ. 

Γ. Βαρουφάκης: Χάθηκε ένας συμμαθητής, συμφοιτητής και φίλος

«Με θλίψη και αποτροπιασμό έμαθα για τον θάνατο του συμμαθητή, συμφοιτητή και φίλου Κωνσταντίνου Μίχαλου. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω», δήλωσε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Ελληνική Λύση: Θερμά συλλυπητήρια

«Η Ελληνική Λύση εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου».

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News