BUSINESS & FINANCE

Cosmote TV: Απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης για ΑΕΚ – ΠΑΟ – ΟΦΗ 

Cosmote TV: Απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης για ΑΕΚ – ΠΑΟ – ΟΦΗ 

Σε συμφωνία με την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και την ΟΦΗ για την μετάδοση των εντός έδρας αγώνων τους κατά την επόμενη σεζόν της Super League κατέληξε η Cosmote TV, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ στη σημερινή τηλεδιάσκεψη αναλυτών για τα οικονομικά αποτελέσματα β’ τριμήνου. 

Η θυγατρική του ομίλου ΟΤΕ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιώματων μετάδοσης και για τις υπόλοιπες ομάδες της Super League που δεν έχουν πραγματοποιήσει, ήδη, σχετική συμφωνία.

Η Cosmote TV επιδιώκει να εμπλουτίζει συνεχώς το οπτικοακουαστικό περιεχόμενό της. Πέρυσι απέκτησε τα δικαιώματα του Champions League, ενώ φέτος βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες της Super League κι έχει για ένα ακόμη χρόνο τα δικαιώματα μετάδοσης της Premier League, όπως αναφέρθηκε στην τηλεδιάσκεψη. 

Η Cosmote TV απείχε από το ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο νωρίτερα φέτος ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διεκδίκησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League. Με τους αγώνες της Super League η Cosmote TV επεκτείνει το “μπουκέτο” του αθλητικού περιεχομένου που προσφέρει στους συνδρομητές της.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News