Business & Finance Τετάρτη 4/08/2021, 19:27
BUSINESS & FINANCE

Robinhood: Εκτοξεύθηκε κατά 81% η μετοχή της

Robinhood: Εκτοξεύθηκε κατά 81% η μετοχή της

Συνεχίζει τις ακραίες διακυμάνσεις η μετοχή της Robinhood μόλις μία εβδομάδα μετά το ντεμπούτο της στον τεχνολογικό δείκτη Nasdaq. Από την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης, η τιμή της μετοχής έχει αγγίξει το αστρονομικό ποσό των 85 δολαρίων, σημειώνοντας άνοδο 81% σε σχέση με το κλείσιμό της χθες. Συνολικά, από την εισαγωγή της εταιρείας στο χρηματιστήριο, η τιμή της μετοχής έχει σημειώσει άνοδο κατά 140%.

Πρόκειται για θεαματική ανάκαμψη από την προηγούμενη Τετάρτη, όταν η μετοχή στο ντεμπούτο της αντιμετώπισε λιγότερο από ενθουσιώδεις επενδυτές και έκλεισε την πρώτη μέρα με απώλειες της τάξης του 8%. Χθες ήταν η πρώτη μέρα κατά την οποία φάνηκαν τα πολυαναμενόμενα αισιόδοξα αποτελέσματα.

Οι συναλλαγές της μετοχής διεκόπηκαν αρκετές φορές λόγω των διακυμάνσεων. Σύμφωνα με το CNBC, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο η μετοχή κινείται ανοδικά σήμερα. Στη χθεσινή συνεδρίαση πάντως, η άνοδος ξεκίνησε έπειτα την ανακοίνωση του Ark Innovation της Κάθι Γουντ ότι αγόρασε 89.622 μετοχές της Robinhood. Στο χθεσινό κλείσιμο η τιμή της Robinhood ήταν 46,8 δολάρια, που κατά συνέπεια ορίζει την κεφαλαιοποίηση της εταιρείας στα 4,2 εκατ. δολάρια.

moneyreview.gr με πληροφορίες από CNBC

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News