Business & Finance Δευτέρα 26/07/2021, 10:56
BUSINESS & FINANCE

JYSK: Ανοίγει νέο κατάστημα στο River West Open

JYSK: Ανοίγει νέο κατάστημα στο River West Open

Νέο κατάστημα JYSK στο River West Open ανοίγει την Πέμπτη 29 Ιουλίου η JYSK, στο πλαίσιο επέκτασης της δανέζικης αλυσίδας που πλέον φτάνει τα 45 καταστήματα στην Ελλάδα. Ο χώρος πωλήσεων του νέου καταστήματος, που βρίσκεται στη Λ. Κηφισού 98, στο Αιγάλεω, είναι περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έδειξε ο ιδρυτής της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας. «Η διοίκηση της εταιρείας, παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία συνεχίζει το πλάνο επέκτασής της που προβλέπει πολλά νέα καταστήματα αλλά και ανακαινίσεις υπαρχόντων καταστημάτων τα επόμενα χρόνια» προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Η επέκταση του River West ήταν για εμάς μια πολύ καλή ευκαιρία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το νέο μας κατάστημα, το τεσσαρακοστό πέμπτο στην Ελλάδα θα στεγαστεί εκεί. Πάντα αναζητούμε σημεία στα οποία υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα και καλή πρόσβαση και το  River West Open σίγουρα έχει όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις καθώς πέρα από τους κατοίκους του Αιγάλεω και των γύρω περιοχών αποτελεί προορισμό και για κατοίκους άλλων περιοχών της Αθήνας» δήλωσε ο Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News