Business & Finance Παρασκευή 16/07/2021, 11:43
BUSINESS & FINANCE

Γιατί ο Ashton Kutcher επέστρεψε το εισιτήριο για το διάστημα

Τι τον ανάγκασε να αλλάξει γνώμη

Γιατί ο Ashton Kutcher επέστρεψε το εισιτήριο για το διάστημα

Έτοιμος να ταξιδέψει στο διάστημα ήταν ο Ashton Kutcher, ο οποίος όμως άλλαξε γνώμη, μετά την παρέμβαση της συζύγου του, Mila Kunis.

Ο ηθοποιός του Χόλυγουντ είχε ήδη κάνει προκράτηση για μία από τις επικείμενες εμπορικές πτήσεις της Virgin Galactic προς το διάστημα. Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, αναγκάστηκε να επιστρέψει το εισιτήριό του.

Κι αυτό, κατ’ απαίτηση της συζύγου του, με την οποία είναι μαζί από το 2012 και έχουν δύο αγόρια, ηλικίας 6 και 4 ετών.

«H σύζυγός μου μού είπε ότι δεν είναι έξυπνη ιδέα να πάω στο διάστημα, από τη στιγμή που έχουμε τόσο μικρά παιδιά. Έτσι, επέστρεψα το ειστήριό μου στην Virgin Galactic. Υποτίθεται ότι θα ήμουν στην επόμενη πτήση. Αλλά τελικά δεν θα είμαι» δήλωσε, χαρακτηριστικά. 

Βέβαια, ο Kutcher είναι διατεθειμένος να κυνηγήσει το όνειρό του. «Κάποια στιγμή θα πάω στο διάστημα» διαβεβαίωσε ο ηθοποιός. 

Υπενθυμίζεται ότι η Virgin Galactic, η οποία μόλις την Κυριακή έκανε την πρώτη επιτυχημένη πιλοτική πτήση προς το διάστημα (σε απόσταση άνω των 90 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της Γης) αναμένεται να ξεκινήσει τις εμπορικές τακτικές πτήσεις από το 2022.

Περίπου 700 άτομα έχουν ήδη κάνει κρατήσεις για ένα από τα επόμενα διαστημικά ταξίδια, ανάμεσα στους οποίους και διάφορες γνωστές προσωπικότητες, όπως ο Tom Hanks, η Lady Gaga, ο Justin Bieber και ο Elon Musk.

Το κάθε εισιτήριο κοστίζει 250.000 ευρώ, με την εταιρεία του Ρίτσαρντ Μπράνσον να προσδοκά στην πραγματοποίηση έως και 400 πτήσεων ετησίως.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Business Insider

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News