Business & Finance Δευτέρα 12/07/2021, 08:05
BUSINESS & FINANCE

Ρίτσαρντ Μπράνσον: Τι κρύβει στην τσέπη του ένας τουρίστας του διαστήματος

Οι στολές τις οποίες κατασκεύασε η Under Armour για την Virgin Galactic έχουν δύο τσέπες

Ρίτσαρντ Μπράνσον: Τι κρύβει στην τσέπη του ένας τουρίστας του διαστήματος

«Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή από τότε που ήμουν παιδί, αλλά ειλικρινά τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για τη θέα της Γης από το διάστημα. Όλο το πράγμα ήταν απλά μαγικό», είπε ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε  μετά την επιτυχημένη πτήση του έως την άκρη του διαστήματος με το διαστημικό αεροσκάφος της Virgin Galactic. 

Ο Βρετανός επιχειρηματίας πέταξε πάνω από το Νέο Μεξικό στις ΗΠΑ, με το αεροπλάνο το οποίο η εταιρεία του ανέπτυσσε εδώ και 17 χρόνια, ανοίγοντας το δρόμο στη βιομηχανία του τουρισμού του διαστήματος. Η Virgin Galactic έχει ήδη λάβει προκαταβολές από 600 άτομα, που θέλουν να κάνει κράτηση για τα εισιτήρια των 250.000 δολαρίων.

Ο Μπράνσον και οι συνεπιβάτες του ταξίδεψαν φορώντας μπλε διαστημικές στολές τις οποίες κατασκεύασε η Under Armour για την Virgin Galactic. Οι στολές ήταν ελαφριές και φτιαγμένες στα μέτρα του κάθε ταξιδιώτη, ενώ έφεραν ταμπέλα με το όνομά του και την σημαία της χώρας του. 

Οι στολές έχουν μία τσέπη, στην οποία ο επιβάτης μπορεί να βάλει τις φωτογραφίες των αγαπημένων του, ενώ σε μία δεύτερη τσέπη έχει ένα σακουλάκι σαν και αυτό που συνήθως βρίσκεται στις τσέπες των καθισμάτων στα αεροπλάνα, για την περίπτωση που ο ταξιδιώτης αισθανθεί ναυτία. 

Ο Μπράνσον αποκάλυψε μάλιστα ότι πήρε μαζί του την οικογένειά του στο διάστημα. Ο ιδρυτής της Virgin Galactic πέταξε έχοντας στην τσέπη του τις φωτογραφίες των γονιών και των παιδιών του. 

«Έφερα μερικά αναμνηστικά. Πιστεύω ότι πρέπει πάντα να φέρνεις αναμνηστικά», είπε. 

Η μία φωτογραφία έδειχνε τα παιδιά του σε μικρότερη ηλικία και η άλλη τη μητέρα και τον πατέρα του. Άλλωστε, το αεροσκάφος που μετέφερε τον πύραυλο Unity της Virgin Galactic στον ουρανό ονομάστηκε Eve, προς τιμήν της μητέρας του. «Ξέρω ότι θα ήταν υπερήφανη», είπε ο επιχειρηματίας. 

Ο Μπράνσον είχε επίσης μαζί του τη φωτογραφία μίας γυναίκας. Δεν αποκάλυψε το όνομά της, είπε όμως ότι «ήταν μία υπέροχη κυρία που ήθελε να πάει στο διάστημα», αλλά πέθανε πριν να εκπληρώσει το όνειρό της. «Η οικογένειά της με ρώτησε εάν θα ανέβαζα αυτή τη φωτογραφία, κάτι που έκανα με χαρά», εξήγησε. 

Η τελευταία από τις φωτογραφίες που πήρε μαζί του ήταν αυτή του κωμικού και παρουσιαστή της εκπομπής «Late Night», Στίβεν Κόλμπερτ, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό κοροϊδεύει τον Μπράνσον και τις περιπέτειές του. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News