Business & Finance Δευτέρα 5/07/2021, 12:45
BUSINESS & FINANCE

Partner στη Resolute Asset Management Group ο Νικόλας Έξαρχος

Partner στη Resolute Asset Management Group ο Νικόλας Έξαρχος

Καθήκοντα Partner στην Resolute Asset Management Group, ειδικευμένο ευρωπαϊκόςοργανισμό διαχείρισης ακίνητης περιουσίας και μη εξυπηρετούμενων δανείων, ανέλαβε ο Νικόλας Έξαρχος. Από τη νέα του θέση ο κ. Έξαρχος θα έχει υπό την ευθύνη του τις περιοχές της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Μέσης Ανατολής.

Ο κ. Έξαρχος εντάσσεται στην Resolute Asset Management προερχόμενος από την Deutsche Bank, όπου διετέλεσε Managing Director και Chief Country Officer για την Ελλάδα και ανώτατο στέλεχος σε θέματα χρηματοοικονομικών και κεφαλαιαγορών. Στην μακρά του καριέρα, ο κ. Έξαρχος έχεις εργαστεί στην Credit Suisse και τη Schroders.

Από τη νέα του θέση ο κ. Έξαρχος θα είναι υπεύθυνος, μαζί με τους αντίστοιχους επικεφαλής των χωρών που θα επιβλέπει, για την ανάπτυξη και την υλοποίηση της στρατηγικής περαιτέρω επέκτασης της Resolute, προκειμένου να εδραιωθεί η ηγετική θέση της αγοράς σε ολόκληρη την περιοχή.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που εντάσσομαι στην ομάδα της Resolute σε μια τόσο κομβική στιγμή για την ανάπτυξη της εταιρείας. Το μετά-Covid περιβάλλον απαιτεί σημαντικές προσαρμογές στις διαδικασίες διαχείρισης ακινήτων των οικονομικών οργανισμών, καθώς επίσης και στα χαρτοφυλάκια των επενδυτών ακινήτων και τις στρατηγικές διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων» δήλωσε ο κ. Έξαρχος προσθέτοντας: «Η Resolute συνδυάζει μοναδικά την εκτεταμένη της εμπειρία πάνω σε θέματα διαχείρισης οικονομικών και ακινήτων και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι πραγματικά πολύτιμα για την υποστήριξη αυτής της διαδικασίας».

Από την πλευρά του ο Bill Hancock, Managing Partner της Resolute, σημείωσε πως «αυτή η νέα προσθήκη στην ομάδα μας αποτελεί μέρος, και είναι εξέχουσας σημασίας, για τη επικέντρωση της στρατηγικής μας στις αγορές αυτές όπου η Resolute απολαμβάνει ήδη σημαντική ανάπτυξη και αυξημένα μερίδια αγοράς».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News