Business & Finance Παρασκευή 25/06/2021, 13:48
BUSINESS & FINANCE

Goldair: Ίδρυσε την εταιρεία ταξιδιωτικών κρατήσεων Travellair

Ευρεία γκάμα premium υπηρεσιών

Goldair: Ίδρυσε την εταιρεία ταξιδιωτικών κρατήσεων Travellair

Την εταιρεία Travellair, που προσφέρει υπηρεσίες ταξιδιωτικών κρατήσεων, ίδρυσε ο όμιλος Goldair. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η Travellair προσφέρει μια ευρεία γκάμα premium υπηρεσιών και βασίζεται στο τρίπτυχο Travel Experience Enjoy, με στόχο ο σχεδιασμός του ταξιδιού του εκάστοτε πελάτη να αποτελεί μια μοναδική εμπειρία.

Η Travellair είναι ένα σύγχρονο ταξιδιωτικό γραφείο που παρέχει υπηρεσίες 24/7 Corporate & Leisure, όπως κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, διαμονής (ξενοδοχεία, βίλλες, καταλύματα μακροχρόνιας μίσθωσης), ακτοπλοϊκά εισιτήρια, υπηρεσίες μεταφοράς, Yachting, οργάνωση προσωποποιημένων δραστηριοτήτων, υπηρεσίες αεροδρομίου (Lounges, Meet & Greet κλπ), υπηρεσίες απολεσθέντων αντικειμένων κ.α.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι, καθώς μέσα στην πρωτοφανή αυτή κρίση του Covid-19 καταφέραμε, δουλεύοντας σκληρά, να δημιουργήσουμε και να επενδύσουμε. Το νέο αυτό εγχείρημα του Ομίλου Goldair έρχεται για να συμπληρώσει όλη την γκάμα υπηρεσιών που προσφέρουμε στον κλάδο του Τουρισμού και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας να επισφραγίσουμε τη θέση μας στην τουριστική αγορά» αναφέρει ο κ. Νίκος Σοφιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Travellair.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News