Business & Finance Πέμπτη 24/06/2021, 15:46
BUSINESS & FINANCE

ΚΥΤ Κουμουνδούρου: Αντικαταστάθηκε ο μετασχηματιστής που είχε υποστεί βλάβη

ΚΥΤ Κουμουνδούρου: Αντικαταστάθηκε ο μετασχηματιστής που είχε υποστεί βλάβη

Το Κέντρο Υψηλής Τάσης στον Ασπρόπυργο επισκέφθηκε σήμερα η διοίκηση του ΑΔΜΗΕ, με την ευκαιρία της αντικατάστασης του αυτομετασχηματιστή που υπέστη βλάβη λόγω πυρκαγιάς τον περασμένο Φεβρουάριο.

Εντός των επόμενων εβδομάδων, το ΚΥΤ θα εξοπλιστεί με έναν επιπλέον αυτομετασχηματιστή, ο οποίος είχε ήδη προβλεφθεί και παραγγελθεί από τον Διαχειριστή, ο οποίος καθιστά την κρίσιμη υποδομή ακόμη πιο ανθεκτική, θωρακίζοντας περαιτέρω την ηλεκτροδότηση του νοτίου συστήματος της χώρας.

«Χάρη στις άοκνες προσπάθειες των εργαζόμενων του ΑΔΜΗΕ, καταφέραμε σε χρόνο ρεκόρ να αντικαταστήσουμε τον αυτομετασχηματιστή που υπέστη καταστροφική βλάβη στις 7 Φεβρουαρίου» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μάνος Μανουσάκης.

Πλέον, πρόσθεσε, ο Διαχειριστής «είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τον πρώτο καύσωνα του φετινού καλοκαιριού έχοντας το ΚΥΤ Κουμουνδούρου σε μια καλύτερη κατάσταση και το Σύστημα πιο ανθεκτικό, έχοντας εγκαταστήσει ένα νέο αυτομετασχηματιστή μόλις σε τέσσερις μήνες». Ακολουθήστε το Money Review στο Google News