Business & Finance Παρασκευή 18/06/2021, 13:12
BUSINESS & FINANCE

ΔΕΔΔΗΕ: Προχωρά σε 664 προσλήψεις – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Ενισχύει το ανθρώπινο κεφάλαιο δυναμικό του στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της εταιρείας

ΔΕΔΔΗΕ: Προχωρά σε 664 προσλήψεις – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Στην πρόσληψη 664 ατόμων προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο τoυ εταιρικού του εκσυγχρονισμού του, που προβλέπει την ενίσχυση του προσωπικού του Διαχειριστή με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικότερα, ο ΔΕΔΔΗΕ προχωρά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 664 συνολικά θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ), Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις υπηρεσιακές μονάδες της εταιρείας, σε όλη την επικράτεια. 

Σημειώνεται ότι στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης προκηρύσσονται 245 θέσεις, στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης 105 θέσεις και στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 314.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ είναι να ενισχύσει σημαντικά το ανθρώπινο κεφάλαιο προκειμένου να επιτευχθεί με ταχύτερους ρυθμούς ο εκσυγχρονισμός της εταιρείας και η ψηφιακή της μετάβαση, βελτιώνοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Έλληνες πολίτες.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής θα αρχίσει στις 25 Ιουνίου 2021 ημέρα Παρασκευή και θα λήξει στις 15 Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News