Business & Finance Παρασκευή 18/06/2021, 11:20
ΨΗΦΙΣΤΕ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παραλιών: Θα φτάσει το Σαρακήνικο στον τελικό;

Η παραλία Anse Cocos στις Σεϋχέλλες και το Σαρακήνικο της Μήλου δίνουν μάχη για λίγες ώρες ακόμα για μία θέση στον τελικό

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παραλιών: Θα φτάσει το Σαρακήνικο στον τελικό;

Ποια είναι η καλύτερη παραλία του κόσμου; Η εταιρεία αναζήτησης ταξιδίων Kiwi.com διοργανώνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Παραλιών, το οποίο βρίσκεται σήμερα στη φάση των ημιτελικών.

Η παραλία Anse Cocos στις Σεϋχέλλες και το Σαρακήνικο της Μήλου δίνουν μάχη για λίγες ώρες ακόμα για μία θέση στον τελικό, με την εταιρεία να καλεί το κοινό να ψηφίσει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Kiwi.com (@kiwicom247)

«Το ευρωπαϊκό φαβορί, η παραλία Σαρακήνικο, εκπροσωπεί τις βόρειες ακτές της Μήλου. Ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της με τους ηφαιστειακούς σχηματισμούς των βράχων και τη σχεδόν σεληνιακού εικόνα της. Όμως, έχει αποδειχθεί ένας δυνατός αντίπαλος, επιδεικνύοντας την αντοχή της απέναντι στην παραλία Maspalomas Dunes στα Κανάρια Νησιά, γυρίζοντας το σκορ στα τελευταία δευτερόλεπτα και εξασφαλίζοντας τη θέση του νικητή του ματς», γράφει το Kiwi.com.

Το Σαρακήνικο δεν είναι η μοναδική από τις ελληνικές παραλίες που κατάφερε να μπει στο «Παγκόσμιο Πρωτάθλημα», καθώς στον πρώτο γύρο, το Ναυάγιο της Ζακύνθου κέρδισε την παραλία Seven Commandos Beach στις Φιλιππίνες. Όμως στην δεύτερο γύρο, ηττήθηκε από την παραλία Veligandu Island στις Μαλδίβες, με 38% έναντι 62%.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παραλιών: Θα φτάσει το Σαρακήνικο στον τελικό;-1
Πατήστε πάνω για να το δείτε μεγαλύτερο. 

Ο νικητής του αγώνα μεταξύ Σαρακήνικου και Anse Cocos θα αντιμετωπίσει στον τελικό την παραλία που θα αναδειχθεί από τον ημιτελικό μεταξύ του Veligandu Island και της Praia da Azeda της Βραζιλίας.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News