Business & Finance Κυριακή 6/06/2021, 16:47
BUSINESS & FINANCE

United Airlines: Θα ζητεί βεβαίωση εμβολιασμού από τους νεοπροσλαμβανόμενους

United Airlines: Θα ζητεί βεβαίωση εμβολιασμού από τους νεοπροσλαμβανόμενους

Πιστοποίηση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού θα ζητεί από τους νεοπροσλαμβανόμενους η United Airlines, ακολουθώντας το παράδειγμα της Delta Air Lines.

Όπως σημειώνει το CNBC, η κίνηση αυτή της αεροπορικής εταιρείας με έδρα το Σικάγο, έρχεται καθώς εταιρείες εξετάζουν το ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού των υπαλλήλων τους κατά του κορωνοϊού ή αναζητούν τρόπους να παρακινήσουν το προσωπικό τους να εμβολιαστεί. Η United, η Delta και η American Airline προσέφεραν επιπλέον άδεια ή μπόνους σε υπαλλήλους που έχουν εμβολιαστεί.

«Καθώς καλωσορίζουμε νέους υπαλλήλους στην εταιρεία, είναι σημαντικό να τους ενσταλάξουμε την ισχυρή δέσμευση της United για ασφάλεια», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε σημείωμά της προς το προσωπικό, σύμφωνα με ανάρτηση συντάκτη του ιστότοπου Skift.

Ο διευθύνων σύμβουλος της United Σκοτ Κέρμπι είχε δηλώσει τον Ιανουάριο ότι ήθελε να καταστήσει υποχρεωτικά τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού για τους υπαλλήλους, αλλά η αεροπορική εταιρεία δεν έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα σε αυτό το βήμα.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News