Business & Finance Τετάρτη 26/05/2021, 13:48
BUSINESS & FINANCE

Wolt: Δωρεάν ασφάλιση σε όλους τους διανομείς

Wolt: Δωρεάν ασφάλιση σε όλους τους διανομείς

Δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη και αποζημίωση σε περίπτωση ατυχήματος την ώρα της διανομής παρέχει η Wolt σ’ όλους τους συνεργάτες της.

H ασφάλιση, η οποία είναι 100% δωρεάν για όλους, έχει ήδη τεθεί σε ισχύ και καλύπτει τις συχνότερες περιπτώσεις τραυματισμών και τα επακόλουθα ιατρικά, οδοντιατρικά και έξοδα νοσηλείας, καθώς και πιο σοβαρά συμβάντα. 

Η Wolt καλύπτει εξολοκλήρου τα έξοδα σε συνεργασία με την Collective Benefits, μια insur-tech, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία εξειδικεύεται στην ασφαλιστική κάλυψη ελεύθερων επαγγελματιών.

«Η ασφάλεια των συνεργατών διανομής είναι ύψιστης σημασίας για εμάς και πιστεύουμε ότι η ασφαλιστική κάλυψη που παρουσιάζουμε σήμερα, αποτελεί ένα ορόσημο στη συνεργασία μας μαζί τους» αναφέρει ο Δημήτρης Καρέλος, γενικός διευθυντής της Wolt σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

«Η συντριπτική πλειονότητα των διανομέων με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τη συνεργασία μας. Στόχος μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Θέλουμε να προσφέρουμε μια μοναδική και κορυφαία υπηρεσία όχι μόνο για τους πελάτες μας, αλλά και για τους συνεργάτες μας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα όταν όλες οι πλευρές είναι ευχαριστημένες. Γι’ αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε αυτό το επιπλέον προνόμιο για όλους τους συνεργάτες μας, φροντίζοντας για την ασφάλεια τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Wolt διαθέτει περισσότερους από 3.000 διανομείς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα. Η σκανδιναβική εταιρεία εδρεύει στο Ελσίνκι και ιδρύθηκε το 2014 από τον Miki Kuusi. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News