Business & Finance Πέμπτη 20/05/2021, 13:23
BUSINESS & FINANCE

Attica: Πώς έγιναν το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Ελλάδα

Επένδυση 8 εκατ. ευρώ

Attica: Πώς έγιναν το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Ελλάδα

Την επένδυση, ύψους 8 εκατ. ευρώ, στο πολυκατάστημα Attica City Link ολοκλήρωσε η Άττικα Πολυκαταστήματα Α.Ε., προχωρώντας σε επέκταση 4.000 τετραγωνικών μέτρων και στον επανασχεδιασμό του 3ου και του 4ου ορόφου.

Η συνολική έκταση του Attica City Link διαμορφώνεται πλέον στα 30.000 τ.μ., αποτελώντας και επισήμως το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Ελλάδα.

Η επέκταση αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας, η οποία αποφάσισε να προβεί στη συγκεκριμένη επένδυση, παρά τις συνθήκες της αγοράς.

Δημιουργούνται, μάλιστα, 250 νέες θέσεις εργασίας, αριθμός που ενισχύει σημαντικά το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού των πολυκαταστημάτων, το οποίο πλέον ξεπερνάει τους 2.000 εργαζομένους.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Άττικα Πολυκαταστήματα, Ηλίας Κούκουτσας, επεσήμανε ότι «στόχος είναι να προσφέρουμε στους πελάτες ακόμη περισσότερες επιλογές και μία μοναδική αγοραστική εμπειρία, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες του Attica Cιty Link, που αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για το κέντρο της Αθήνας».

«Το πρόσφατο άνοιγμα της αγοράς αποτελεί την ιδανικότερη συγκυρία για να το πετύχουμε» κατέληξε, αναφερόμενος στην άρση των περιοριστικών μέτρων στην αγορά του λιανεμπορίου.

moneyreview.gr  

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News