Business & Finance Δευτέρα 17/05/2021, 15:34
BUSINESS & FINANCE

Νέο e-shop από την ΕΛΒΕ Α.Ε. 

Νέο e-shop από την ΕΛΒΕ Α.Ε. 

Στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος προχώρησε η ΕΛΒΕ Α.Ε. με αφορμή την αυξημένη ζήτηση για μεμονωμένες παραγγελίες και με σκοπό την ευρύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ηλεκτρονικό κατάστημα UNIFORMS-ESHOP.GR είναι έτοιμο να δεχθεί παραγγελίες «με εύκολη και λειτουργική περιήγηση ώστε ο καταναλωτής να μπορέσει να εμπιστευτεί τα προϊόντα που θα αγοράσει».

Το UNIFORMS-ESHOP.GR επικεντρώνεται στις ανάγκες του προσωπικού της Αστυνομίας και του Στρατού. «Οι διαθέσιμες στολές σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και τα συντόμως διαθέσιμα ρούχα και αξεσουάρ, καλύπτουν ευρύτερες ανάγκες και εξυπηρετούν καταναλωτές εκτός υπηρεσιών. Αναμένονται επίσης νέες παραλαβές προϊόντων που θα προστεθούν στο κατάστημα, με σκοπό την δημιουργία μίας πλούσιας συλλογής που θα εξυπηρετεί το ευρύτερο κοινό» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται, τα προϊόντα που διατίθενται στο e-shop της ΕΛΒΕ, είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις επίσημες προδιαγραφές και εναρμονισμένα με τους κανόνες έγκυρων πιστοποιήσεων.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News