Business & Finance Τετάρτη 12/05/2021, 15:57
BUSINESS & FINANCE

Το νέο κρυπτονόμισμα που έφθασε τα 45 δισ. δολάρια σε δύο ημέρες

Ξεκίνησε να διαπραγματεύεται μόλις τη Δευτέρα

Το νέο κρυπτονόμισμα που έφθασε τα 45 δισ. δολάρια σε δύο ημέρες

Internet Computer. Αυτό είναι το όνομα του νεότερου κρυπτονομίσματος παγκοσμίως, το οποίο κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να εισέλθει στη λίστα των 10 ακριβότερων ψηφιακών νομισμάτων παγκοσμίως.

Το νέο κρυπτονόμισμα ξεκίνησε να διαπραγματεύεται στις πλατφόρμες μόλις τη Δευτέρα και μέχρι την Τετάρτη κατόθρωσε να αποκτήσει χρηματιστηριακή αξία, ύψους 45 δισ. δολαρίων.

Αποτέλεσμα ήταν, σύμφωνα με την αξιολόγηση του CoinMarketCap, αυτή την στιγμή να θεωρείται το 8ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε όρους κεφαλαιοποίησης.

Το Internet Computer, το οποίο χρησιμοποιεί προγράμματα software, -κατά πολλούς- έχει ως στόχο να «κλέψει» λίγη από τη λάμψη των Bitcoins, Ether και των υπόλοιπων δημοφιλών νομισμάτων.

Ήδη εξάλλου, μπορεί να το βρει κανείς στις μεγαλύτερες πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων, όπως η Binance Coin κ.α.

Η χρονική συγκυρία για την «πρεμιέρα» του Internet Computer δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, καθώς από το Bitcoin έως το Dogecoin παρατηρείται μια εκρηκτική αύξηση της αξίας και της ζήτησης για κρυπτονομίσματα.

Σήμερα, μάλιστα, η συνολικά αξία της αγοράς ανέρχεται σε 2,48 τρισ. δολάρια, όταν στις αρχές του 2021 βρισκόταν λίγο κάτω από 1 τρισ. δολάρια.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News