Business & Finance Τετάρτη 28/04/2021, 16:20
BUSINESS & FINANCE

O CEO που απολύθηκε, επειδή έκανε χρήση LSD

Πριν από μία συνάντηση το 2019

O CEO που απολύθηκε, επειδή έκανε χρήση LSD

Την απόφασή του να κάνει χρήση LSD εντός του εργασιακού χώρου «πλήρωσε» ο διευθύνων σύμβουλος της Iterable Inc, Τζάστιν Ζου, ο οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν από την start up εταιρεία μάρκετινγκ.

Η χρήση του LSD έγινε πριν από μια εταιρική συνάντηση το 2019. Ο ίδιος ο Ζου, μιλώντας στο Bloomberg, παραδέχθηκε ότι προέβη σ’ αυτή την «πειραματική» κίνηση, σε μια προσπάθεια να αυξήσει την εστίασή του.

Σε email προς τους εργαζόμενους της εταιρείας, ο συνιδρυτής της start up, η αξία της οποίας ξεπερνάει τα 2 δισ. δολάρια, εξήγησε ότι η απόλυση του Ζου έγινε λόγω της παραβίασης των κανόνων και των αξιών της Iterable.

Παρότι η χρήση ναρκωτικών, όπως το LSD, παραμένει αμφιλεγόμενη στις ΗΠΑ, αρκετές εταιρείες της Silicon Valley έχουν αρχίσει να την κάνουν αποδεκτή. Μάλιστα, το ίδιο συμβαίνει και σ’ ένα τμήμα της ιατρικής επιστήμης.

Για την ιστορία, ο Στιβ Τζομπς, συνιδρυτής της Apple, στην αυτοβιογραφία του, αναφέρει ότι η κατανάλωση LSD ήταν μια θεμελιώδη εμπειρία για τον ίδιο. «Ήταν ένα από το πιο σημαντικά πράγματα της ζωής μου».

Η Iterable ιδρύθηκε το 2013 και πολύ γρήγορα κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον σημαντικών πελατών, όπως της DoorDash και της Zillow Group. Σύμφωνα με την ερευνητική εταιρεία PitchBook, η τρέχουσα αξία της ανέρχεται σε περίπου 2 δισ. δολάρια.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News