Business & Finance Τρίτη 6/04/2021, 13:55
BUSINESS & FINANCE

Space Hellas: Μοναδικός εξειδικευμένος εταίρος της Cisco σε ΙοΤ

Σε Ελλάδα - Κύπρο - Μάλτα

Space Hellas: Μοναδικός εξειδικευμένος εταίρος της Cisco σε ΙοΤ

Πιστοποίηση ως «Cisco IoT Specialization Partner» έλαβε η Space Hellas, αποτελώντας τον μοναδικό -μέχρι στιγμής- εξειδικευμένο συνεργάτη της Cisco στον τομέα Internet of Things (IoT) σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Η τεχνολογία του Internet of Things (IoT) αφορά τη διασύνδεση πληθώρας συσκευών και καθημερινών αντικειμένων, συνθέτει πολύπλοκα δίκτυα δεδομένων και δημιουργεί νέες ανάγκες για την παροχή υπηρεσιών μέσω κατάλληλων εφαρμογών διαχείρισης των δεδομένων αυτών.

Αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις και παρέχει πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες σε κλάδους όπως η βιομηχανία, οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, οι κατασκευές, οι μεταφορές, οι Έξυπνες Πόλεις (Smart Cities) κ.α.

Η λύση της Cisco στον τομέα αυτό, αποτελείται από ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα λογισμικού, εφαρμογών και συσκευών. Παρέχει δυνατότητες αυτοματισμού των λειτουργιών μιας επιχείρησης, ευκολία στην υλοποίηση μεγάλης κλίμακας δικτύων, και ενσωματώνει μηχανισμούς ασφάλειας, εξειδικευμένους και προσαρμοσμένους στον τομέα του Industrial Networking και IoT.

Η Space Hellas, από την πλευρά της, ως «Cisco Gold Certified Partner» κατέχει πολυάριθμες πιστοποιήσεις και εξειδικεύσεις, στις οποίες έχει επενδύσει κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας συνεργασία με τη Cisco.

«Οι εξειδικεύσεις αυτές αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προς όφελος των πολυάριθμων πελατών της. Η Space Hellas επιλέγει σε έναν ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο, να επενδύει διαρκώς, ώστε να αποτελεί την πρώτη επιλογή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να μετασχηματιστούν, να αναπτυχθούν και να πετύχουν» σημειώνει στη σχετική ενημέρωση της εταιρείας.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News