Business & Finance Παρασκευή 2/04/2021, 13:20
ΤΕΝΙΣ

Costa Navarino: Deal με «άρωμα» Τσιτσιπά

Ακαδημία τένις από τον μέντορα του Έλληνα σταρ

Costa Navarino: Deal με «άρωμα» Τσιτσιπά

Μ’ έναν από τους κορυφαίους προπονητές τένις παγκοσμίως, ο οποίος αποτέλεσε και μέντορα του Έλληνα πρωταθλητή, Στέφανου Τσιτσιπά, θα συνεργάζεται εφεξής το ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino.

Ο λόγος για τον ελληνικής καταγωγής Πάτρικ Μουράτογλου, ο οποίος θα δημιουργήσει στη Μεσσηνία το πρώτο εκτός Γαλλίας «mouratoglou tennis center» σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Πρόκειται επί της ουσίας, για μια αθλητική ακαδημία τένις, η οποία θα φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino. Σ’ αυτό θα συμμετέχουν κορυφαίοι προπονητές του αθλήματος απ’ όλο τον κόσμο.

Το «Mouratoglou Tennis Center» θα βρίσκεται στην περιοχή «Navarino Dunes» και θα διαθέτει συνολικά 16 γήπεδα τένις, τόσο χωμάτινα όσο και με φυσικό γρασίδι.

«Είμαι υπερήφανος που συνεργαζόμαι μ’ έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας, το Costa Navarino. Επιτέλους, φέρνω το πάθος για το τένις σε μία χώρα, η οποία τρέχει στο αίμα μου» ανέφερε ο ίδιος, σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter.

Ποιος είναι ο Πάτρικ Μουράτογλου

Ο παγκοσμίου φήμης Πάτρικ Μουρατόγλου γεννήθηκε στη Γαλλία το 1970 και είναι ευρέως γνωστός με το ψευδώνυμο «The Coach». Θεωρείται μάλιστα, από τους κορυφαίους προπονητές τένις διεθνώς.

Έχοντας διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία ως προπονητής παικτών υψηλού επιπέδου, το 2012 έγινε ο επίσημος προπονητής της Serena Williams, η οποία κατέχει 23 τίτλους Grand Slam. Το «Dynamic Duo», όπως αποκαλείται το δίδυμο Μουράτογλου – Williams, συνεργάζεται εδώ και εννέα χρόνια και συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Ο Πάτρικ Μουράτογλου έχει βοηθήσει κι άλλους διεθνείς αστέρες του τένις να επιτύχουν τους στόχους τους, όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Coco Gauff, ο Grigor Dimitrov κ.α.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News