Business & Finance Σάββατο 20/03/2021, 10:27
BUSINESS & FINANCE

Τι πρέπει να κάνετε για να πάτε στο κομμωτήριο

Τι πρέπει να κάνετε για να πάτε στο κομμωτήριο

Και εκτός του δήμου τους μπορούν να μετακινηθούν οι πολίτες, εφόσον έχουν κλείσει ραντεβού σε κομμωτήριο ή σε κέντρο περιποίησης άκρων, όπως διευκρίνισε το υπουργείο Ανάπτυξης με ανάρτησή του στο Twitter. Η μετακίνηση γίνεται με κωδικό 6 στο 13033. 

«Από Δευτέρα 22/3 στις περιοχές επιδημιολογικού επιπέδου “πολύ αυξημένου κινδύνου”, επαναλειτουργούν οι υπηρεσίες των κομμωτηρίων & περιποίησης άκρων. Επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού, με βεβαίωση τύπου Β ή αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6», αναφέρει το υπουργείο.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τα νέα μέτρα, κανονικά θα λειτουργούν εφεξής τόσο οι υπαίθριοι αρχαιολογικοί χώροι όσο και τα πάρκα -έως τρία άτομα, εκτός αν πρόκειται για οικογένεια. Η μετάβαση θα γίνεται με τον Κωδικό «6», χωρίς την χρήση Ι.Χ. οχήματος ή μοτοσυκλέτας.

Παράλληλα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε την επέκταση του ωραρίου μετακίνησης από τις 5.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας -συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων- σ’ όλη την επικράτεια.

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News