Business & Finance Παρασκευή 12/03/2021, 19:14
BUSINESS & FINANCE

H επικεφαλής του ΔΝΤ «κατάφερε» να αγκαλιάσει την εγγονή της

H επικεφαλής του ΔΝΤ «κατάφερε» να αγκαλιάσει την εγγονή της

Μήνυμα υπέρ των εμβολιασμών έστειλε η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, η οποία κατάφερε μετά από αρκετούς μήνες να αγκαλιάσει την εγγονή της.

«Την προηγούμενη εβδομάδα, χάρη στο εμβόλιο, είχα την ευκαιρία να αγκαλιάσω την εγγονή μου. Μου έλλειψε πάρα πολύ, αυτές τις δύσκολες στιγμές. Το γεγονός ότι την είδα ξανά με γεμίζει ελπίδα για το μέλλον» έγραψε σε ανάρτησή της, στο LinkedIn.

Στο πλαίσιο αυτό, επανέλαβε τη σημασία των εμβολιασμών για την σταδιακή επιστροφή στην ομαλότητα και την κανονικότητα.

«Για πάρα πολλούς στον κόσμο, η ευκαιρία για τις οικογένειες να επανενωθούν, για τα κορίτσια να γυρίσουν στο σχολείο, για τις επιχειρήσεις να ξανα-ανοίξουν, παραμείνει μια μακρινή πιθανότητα. Ο μεγαλύτερος φόβος για φέτος είναι η Μεγάλη Απόκλιση ανάμεσα στις χώρες και εντός των χωρών, κάτι το οποίο θα επιδεινώσει την άνιση πρόσβαση σε εμβόλια, αφήνοντας μόνιμα πίσω τα πιο ευάλωτα τμήματα των κοινωνιών μας».

Γι’ αυτό, κατέληξε, θα πρέπει να υπάρξει επιτάχυνση των εμβολιασμών, με στόχο την προστασία των ζωών και την οικονομική ανάκαμψη. «Μπορείτε να υπολογίζετε σ’ εμάς για την παροχή εμβολίων σε όλους και παντού. Αυτή είναι η πιο σημαντική οικονομική πολιτική του 2021»

Μάλιστα, η ανάρτηση της Γκεοργκίεβα συνοδεύεται από τη φωτογραφία της ίδιας μαζί με την εγγονή της.

H επικεφαλής του ΔΝΤ «κατάφερε» να αγκαλιάσει την εγγονή της-1

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News