Business & Finance Τετάρτη 10/03/2021, 12:20
BUSINESS & FINANCE

Οι αλλιώτικες κρουαζιέρες του Ρίτσαρντ Μπράνσον στο Αιγαίο

Οι αλλιώτικες κρουαζιέρες του Ρίτσαρντ Μπράνσον στο Αιγαίο

Τον Πειραιά διάλεξε για βάση του νέου της κρουαζιερόπλοιου, του Resilient Lady, η Virgin Voyages, του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον. 

Το νέο κρουαζιερόπλοιο, το τρίτο που προστίθεται στο στόλο της Virgin, θα ξεκινήσει τα ταξίδια του το καλοκαίρι του 2022 και από την 1η Ιουλίου θα προσφέρει δύο επταήμερες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο. 

Η πρώτη κρουαζιέρα θα ξεκινά από την Αθήνα πριν να πλεύσει προς τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, την Κρήτη και τη Μύκονο. Η δεύτερη θα ξεκινά και πάλι από την Αθήνα, για να μεταφέρει τους επιβάτες της στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, το Κότορ του Μαυροβουνίου, την Κέρκυρα και το Αργοστόλι. 

Οι αλλιώτικες κρουαζιέρες του Ρίτσαρντ Μπράνσον στο Αιγαίο-1

Η πρώτη κρουαζιέρα της Virgin Voyages, με το πλοίο Scarlet Lady, είχε ανακοινωθεί τον Ιανουάριο του 2019. Το κρουαζιερόπλοιο επρόκειτο να αρχίσει τα ταξίδια του από το Μαϊάμι στην Καραϊβική την 1η Απριλίου 2020, όμως εξαιτίας της πανδημίας, η έναρξη έχει μετατεθεί για τον Ιούλιο του 2021, σύμφωνα με το περιοδικό People. 

Το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας, το Valiant Lady, θα ταξιδεύει από τη Βαρκελώνη, όταν καταστεί δυνατό το άνοιγμα της βιομηχανίας. 

Και τα τρία πλοία εφαρμόζουν την ιδιαίτερη προσέγγιση του Ρίτσαρντ Μπράνσον στην κρουαζιέρα: Τα παιδιά απαγορεύονται, τα πακέτα είναι all-inclusive, προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση σε προγράμματα fitness, δεν έχουν μπουφέδες αλλά 20 διαφορετικές επιλογές για τα γεύματα. 

Οι αλλιώτικες κρουαζιέρες του Ρίτσαρντ Μπράνσον στο Αιγαίο-2

Τα πλοία έχουν επίσης την υπηρεσία που ονομάζεται «Shake for Champagne» και ουσιαστικά επιτρέπει στους επιβάτες να παραγγείλουν ένα ποτήρι σαμπάνιας ανοίγοντας το app της Virgin Voyages και κουνώντας το κινητό τους. 

Οι αλλιώτικες κρουαζιέρες του Ρίτσαρντ Μπράνσον στο Αιγαίο-3

Ο Μπράνσον έχει πει ότι θέλησε να ιδρύσει τη δική του εταιρεία κρουαζιέρας γιατί δεν βρήκε ποτέ ένα κρουαζιερόπλοιο με το οποίο θα του άρεσε να ταξιδέψει. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από People.com

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News