Business & Finance Τετάρτη 3/03/2021, 19:11
BUSINESS & FINANCE

Νέες αλλαγές στα Jumbo – Πώς και πού θα λειτουργούν

Νέες αλλαγές στα Jumbo – Πώς και πού θα λειτουργούν

Νέες αλλαγές στη λειτουργία των καταστημάτων Jumbo ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας, η οποία πλέον επιτρέπει τη λειτουργία click – inside για ένδυση, υπόδηση και βιβλία στις επιδημιολογικά «κόκκινες» περιοχές.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να επισκεπτούν τα καταστήματα Jumbo με click – inside, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, στις περιοχές Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Γιαννιτσά, Ίασμο Ροδόπης, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Πρέβεζα, Σέρρες, Χανιά και Κόρινθο.

Στις ίδιες περιοχές, μάλιστα, θα επιτρέπεται η αγορά όλων των υπόλοιπων κατηγοριών προϊόντων μέσω της λειτουργίας click – away, δηλαδή μέσω παραλαβής από την πόρτα.

Σ’ όλες τις υπόλοιπες, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, τα καταστήματα Jumbo θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της καθολικής απαγόρευσης λειτουργίας του λιανεμπορίου στις «βαθύ κόκκινο – πολύ αυξημένου κινδύνου» περιοχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις του Ομίλου τον Φεβρουάριο του 2021 εμφάνισαν πτώση της τάξης του 34% σε σχέση με πέρυσι, ενώ στο πρώτο δίμηνο οι συνολικές απώλειες ανήλθαν στο 19%.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News