Business & Finance Παρασκευή 26/02/2021, 13:23
BUSINESS & FINANCE

Τζορτζ Στεφανόπουλος και Στ. Τσιτσιπάς στηρίζουν το «Innovative Greeks» (βίντεο)

Στις 2 και 3 Μαρτίου το συνέδριο των «Ελλήνων»

Τζορτζ Στεφανόπουλος και Στ. Τσιτσιπάς στηρίζουν το «Innovative Greeks» (βίντεο)

Το δικό τους μήνυμα στήριξης στην πρωτοβουλία του ΣΕΒ και του Endeavor, οι οποίοι διοργανώνουν το συνέδριο «Innovative Greeks», στέλνουν δύο επιφανείς και άκρως επιτυχημένοι Έλληνες.

Ο λόγος για τον έμπειρο αναλυτή και «γνώστη» της αμερικανικής πολιτικής «σκηνής», Τζορτζ Στεφανόπουλο, καθώς και τον πρωταθλητή του τένις, Στέφανο Τσιτσιπά.

«Εύχομαι καλή επιτυχία στο Innovation Greeks. Γνωρίζω ότι συγκεντρώνονται για το μέλλον της Ελλάδας, για το μέλλον της ελληνικής διασποράς. Εύχομαι μια περίοδο δημιουργικότητας σ’ όλους τους Έλληνες» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Στεφανόπουλος, σε βίντεο από τις ΗΠΑ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο νεαρός αθλητής, ο οποίος μας έχει χαρίσει ουκ ολίγες χαρές. «Θέλω να εκφράσω τη στήριξη μου στο Innovation Greeks. Η δημιουργικότητα και το “μπίζνες” με ενδιαφέρουν πάρα πολύ. Είμαι χαρούμενος που υπάρχουν νέοι Έλληνες που θέλουν να γίνουν ηγέτες και να βοηθήσουν την πατρίδα».

Το «Innovative Greeks» θα λάβει χώρα στις 2 και 3 Μαρτίου του 2021, με στόχο τη διεξαγωγή μιας ευρείας συζήτησης, με τη συμμετοχή όλων των Ελλήλων -εντός και εκτός πατρίδας- οι οποίοι δημιουργούν, καινοτομούν και στηρίζουν το επιχειρείν.

Ανάμεσα στους ομιλητές ξεχωρίζουν τα ονόματα πολλών επιτυχημένων Ελλήνων, όπως του Γιώργου Χατζηγεωργίου (Skroutz.gr), του Απόστολου Αποστολάκη (Venture Friends), του Ιωάννη Μαρτίνου (The Signal Group), του Νίκου Μπονάτσου (General Catalyst) κ.α.

Το «παρών» θα δώσουν, επίσης, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Δημήτρης Παπαλεξόπουλος και αρκετοί άλλοι. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News