Business & Finance Τετάρτη 24/02/2021, 18:33
ENTERPRISE GREECE

Δωρεάν βοήθεια του eBay σε ελληνικές επιχειρήσεις

Αφορά τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Δωρεάν βοήθεια του eBay σε ελληνικές επιχειρήσεις

Την επέκταση της συνεργασίας τους για τη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και την ενίσχυση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας ανακοίνωσαν η Enterprise Greece και το eBay.

Οι δύο πλευρές, τον Σεπτέμβριο του 2020, ξεκίνησαν και υλοποίησαν ένα πρόγραμμα για την προώθηση των πιο ώριμων εξαγωγικά ελληνικών επιχειρήσεων στις 190 αγορές που δραστηριοποιείται ο κολοσσός του ηλεκτρικού εμπορίου.

Το εγχείρημα αυτό, το οποίο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, έδωσε το έναυμα για τη συνέχιση της συνεργασίας, με το eBay να υποστηρίζει ελληνικές επιχειρήσεις, μέσω της ενίσχυσης του ψηφιακού τους μετασχηματισμού.

Ειδικότερα, προβλέπεται η παροχή ενός εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος, το οποίο θα συνοδεύεται από εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη, ώστε οι ελληνικές εταιρείες να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη ψηφιακή παρουσία στις παγκόσμιες ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σ’ όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων και επιθυμούν να διευρύνουν την πρόσβασή τους σε διεθνείς αγορές, ανεξάρτητα από την εξαγωγική τους εμπειρία και το αν διαθέτουν ηλεκτρονικά κανάλια πωλήσεων. 

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων ελληνικών εταιρειών με τις κατάλληλες προϋποθέσεις στο πρόγραμμα, είναι δωρεάν, και μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στον σύνδεσμο https://www.enterprisegreece.gov.gr/e-exports-academy.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Enterprise Greece συνιστά τον εθνικό φορέα για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών στο εξωτερικό.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News