Business & Finance Τετάρτη 24/02/2021, 12:21
BUSINESS & FINANCE

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Ποιοι κλάδοι εντάσσονται στο «παρά πέντε»

Σήμερα εκπνέει η προθεσμία

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Ποιοι κλάδοι εντάσσονται στο «παρά πέντε»

Αλλαγές της ύστατης στιγμής στους δικαιούχους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6 ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πιο συγκεκριμένα, στη «βεντάλια» των δικαιούχουν εντάσσονται πλέον και:

  • Οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.)
  • Οι Οργανισμοί Λιμένων
  • Οι επιχειρήσεις των ΟΤΑ που δραστηριοποιούνται στους κλάδους «Υπηρεσίες χιονοδρομικού κέντρου» (ΚΑΔ 93.29.19.07) και «Υπηρεσίες θεραπευτικών λουτρών και ιαματικών πηγών» (ΚΑΔ 96.04.10.04)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στην σχετική πλατφόρμα έως το τέλος της ημέρας, καθώς είναι η τελευταία ημέρα της προθεσμίας.

«Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό μέτρο οικονομικής ενίσχυσης της ελληνικής κυβέρνησης προς επιχειρήσεις και εργαζόμενους που έχουν πληγεί από την πανδημία, ειδικά για κλάδους όπως τα χιονοδρομικά κέντρα, οι ιαματικές πηγές και γενικότερα ο τουρισμός» σχολίασε το υπουργείο Οικονομικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6 αφορά την απώλεια τζίρου για τον μήνα Ιανουαρίου. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και ο 7ος κύκλος του μέτρου, ο οποίος θα αφορά την απώλεια τζίρου για τον μήνα Φεβρουάριο.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News