Business & Finance Πέμπτη 18/02/2021, 12:50
BUSINESS & FINANCE

Εθνική Τράπεζα: Επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών με επιστροφή 5% επί των τόκων

Εθνική Τράπεζα: Επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών με επιστροφή 5% επί των τόκων

Tην ανταμοιβή των συνεπών πελατών στεγαστικών δανείων ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα, προχωρώντας στην απόδοση επιβράβευσης 5% επί των καταβληθέντων τόκων σε 55.455 ενήμερους δανειολήπτες.

Το «δώρο» της τράπεζας αφορά το 12μηνο του 2020 και τα σχετικά ποσά έχουν ήδη πιστωθεί στους συνδεδεμένους λογαριασμούς εξυπηρέτησης των στεγαστικών δανείων.

Παράλληλα, η Εθνική Τράπεζα προχώρησε και στην απόδοση των επιπλέον «go4more» πόντων τόσο για τις συναλλαγές των ενήμερων δανειοληπτών στα σουπερμαρκετ «Σκλαβενίτης» και τα πρατήρια καυσίμων «ΕΚΟ», όσο και για την εμπρόθεσμη πληρωμή των δόσεων του δανείου (1 πόντος ανά 1 ευρώ δόσης δανείου).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει έμπρακτα ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια των πελατών της να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις μέσα στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία των τελευταίων ετών και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να εξακολουθήσει να δουλεύει συστηματικά ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενήμεροι δανειολήπτες ανταμείβονται με τρεις τρόπους:

  • Επιστροφή 5% επί των ετησίων τόκων του στεγαστικού δανείου τους
  • Επιβράβευση 2% σε «go4more» πόντους επί των ετήσιων συναλλαγών τους στα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ
  • Πόντοι «go4more» για την εμπρόθεσμη πληρωμή κάθε δόσης του στεγαστικού δανείου τους

Στο πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών εντάσσονται οι πελάτες ,των οποίων η εκταμίευση του δανείου έγινε πριν από τουλάχιστον πέντε χρόνια και είναι ενήμεροι για το χρονικό αυτό διάστημα.

Το πρόγραμμα θα «τρέξει» και για το 2021.

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News