ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Προσφορά €28,5 εκατ. από Brook Lane-Noval για το ακίνητο της Kodak

Προσφορά €28,5 εκατ. από Brook Lane-Noval για το ακίνητο της Kodak

Το σχήμα του fund Brook Lane και της Noval Property πλειοδότησε, σύμφωνα με όσα έχουν περιέλθει σε γνώση του moneyreview.gr, με προσφορά 28,5 εκατ. ευρώ, για το οικόπεδο 17 στρεμμάτων επί των οδών Χειμάρρας 10-12 και Λεωφόρου Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στην περιοχή Σώρος του Αμαρουσίου. Η ιδιοκτήσια ανήκει στο χαρτοφυλακίο της Ektasis που έχει εκποιηθεί μέσω πλειοδοτικού διαγωνισμού, με τις δεσμευτικές προσφορές να αποσφραγίζονται σήμερα. Το Brook Lane, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έχει καταθέσει την προσφορά για το ακίνητο της Kodak, μέσω της εταιρείας Grid που έχει συστήσει από κοινού με τη Noval του ομίλου Βιοχάλκο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος πλειοδότησε, προσφέροντας 4,6 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση του ποσοστού 20% εξ αδιαιρέτου της πλήρους κυριότητας ενός άρτιου και οικοδομήσιμου οικοπέδου, με επιφάνεια 771 τ.μ., επί των οδών Κασσαβέτη 10, Αγίου Δημητρίου και Μιλτιάδου. Σε αυτό βρίσκεται κατάστημα της αλυσίδας σουπερμάρκετ τριών επιπέδων 490 τ.μ. καθένα και με δύο υπόγεια. Σημειωτέον ότι η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει καταθέσει προσφορές και για τα υπόλοιπα καταστήματα που μισθώνει στα Βριλήσσια και το Ηράκλειο Κρήτης, αλλά, για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει πλειοδοτήσει και για τα συγκεκριμένα ακίνητα.

Η Ten Brinke προσέφερε 3,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση ακινήτου της Ektasis στην Κηφισιά, ενώ η εταιρεία διανομής τροφίμων Atlanta προσέφερε 2,6 εκατ. ευρώ για έτερο ακίνητο της εταιρείας που βρίσκεται σε ειδική διαχείριση. Επίσης, η εταιρεία Unifarma φέρεται να πλειοδότησε για το οικόπεδο επιφάνειας 4.047,20 τ.μ. με ημιτελές τριώροφο κτίριο γραφείων πλέον δύο υπογείων στάθμευσης συνολικής επιφάνειας 7.768,73 τ.μ. στον κόμβο της Λ. Καλυφτάκη με την Εθνική Οδό στην Βιομηχανική Περιοχή Κηφισιάς.

Σημειώνεται ότι ο ιδρυτής της Ektasis Παναγιώτης Ευθυμίου επιδίωξε να ανακόψει τη διαδικασία των εκποιήσεων, καταθέτοντας προχθές Δευτέρα αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής. Το αίτημα απερρίφθη ως “άνευ αντικειμένου”, επειδή κατά την κρίση του δικαστηρίου η διαδικασία των πλειοδοτικών διαγωνισμών υπάγεται στις διατάξεις περί αναστολής των αναγκαστικών εκτελέσεων και των πλειστηριασμών.

 Προσφορά €28,5 εκατ. από Brook Lane-Noval για το ακίνητο της Kodak-1

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News