Business & Finance Τρίτη 16/02/2021, 19:45
BUSINESS & FINANCE

ΛΑΡΚΟ: Τι απαντά ο Ειδικός Διαχειριστής για την στέγη του εργοστασίου

ΛΑΡΚΟ: Τι απαντά ο Ειδικός Διαχειριστής για την στέγη του εργοστασίου

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, προκειμένου να ξεκινήσει εκ νέου η παραγωγική διαδικασία, όπως διαβεβαίωσε το απόγευμα της Τρίτης ο Ειδικός Διαχειριστής.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της επέλασης της «Μήδειας» και της διακοπής της ηλεκτροδότησης στην περιοχή, το εργοστάσιο έχει τεθεί εδώ και τουλάχιστον 24 ώρες εκτός λειτουργίας.

Την ίδια ώρα, όπως έγραφε και το πρωί το «MR», ένα τμήμα της στέγης έχει καταρρεύσει υπό το βάρος του χιονιά. 

ΛΑΡΚΟ: Τι απαντά ο Ειδικός Διαχειριστής για την στέγη του εργοστασίου-1

«Με την πτώση της σκεπής δεν προκλήθηκε κανένας τραυματισμός προσωπικού και δεν επηρεάστηκε η λειτουργία της παραγωγής. Όμως λόγω της περιορισμένης ηλεκτροδότησης αλλά κυρίως και για την ασφάλεια των εργαζομένων αποφασίστηκε η διακοπή της παραγωγής και το προσωρινό κλείσιμο του εργοστασίου μέχρι την αποκατάσταση της πλήρους ηλεκτροδότησης και του ελέγχου της περιοχής» ανέφερε ο Ειδικός Διαχειριστής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά λαμβάνουν χώρα ενόσω βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία ιδιωτικοποίησης της εταιρείας, με δύο παράλληλους διαγωνισμούς για τα περιουσιακά στοιχεία.

Όπως σχολίαζε σήμερα και η στήλη Business Talk, η εικόνα αυτή, πάντως, δεν περιποιεί τιμές για την άλλοτε κραταιά επιχείρηση εκμετάλλευσης σιδηρονικελίου.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News