Business & Finance Σάββατο 13/02/2021, 06:58
BUSINESS & FINANCE

Ξεπέρασε τα 94,9 εκατ. συνδρομητές το Disney+

Ξεπέρασε τα 94,9 εκατ. συνδρομητές το Disney+

Tα 94,9 εκατομμύρια συνδρομητές ξεπέρασε η πλατφόρμα Disney+, όπως ανακοίνωσε η Disney, αναπτερώνοντας το ηθικό της εταιρείας που έχει δει τα έσοδά της από τα θεματικά πάρκα να κατακρημνίζονται λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Η πλατφόρμα ξεπέρασε τον αρχικό στόχο για 60 έως 90 εκατομμύρια συνδρομητές έως το 2024, ωθώντας την εταιρεία να αναθεωρήσει τους στόχους της. Πλέον η Disney αναμένει τώρα ότι η πλατφόρμα της θα καταφέρει να φτάσει τα 230 εκατομμύρια με 260 εκατομμύρια συνδρομητές έως το 2024.

Οι συνδρομές στο Disney + καταγράφουν ραγδαία αύξηση από την στιγμή που τέθηκε σε λειτουργία τον Νοέμβριο του 2019. Την πρώτη ημέρα, η εταιρεία συγκέντρωσε 10 εκατομμύρια εγγραφές και, μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου, η υπηρεσία είχε εξασφαλίσει 26,5 εκατομμύρια συνδρομητές. Καθώς η πανδημία συνεχίζει να κρατάει μεγάλο μέρος του πληθυσμού στο σπίτι, οι συνδρομητές του Disney+ ανήλθαν από 33,5 εκατομμύρια το δεύτερο τρίμηνο σε 57,5 εκατομμύρια το τρίτο τρίμηνο.

Σειρές όπως το εμπνευσμένο από τον «Πόλεμο των Άστρων» «Mandalorian» αλλά και η ταινία κινουμένων σχεδίων «Soul» της Pixar βοήθησαν το Disney+ να αναδειχθεί σε υπολογίσιμη απειλή έναντι της κυριαρχίας του Netflix.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News