Business & Finance Δευτέρα 8/02/2021, 13:06
BUSINESS & FINANCE

Στην ελληνική αγορά των πληρωμών εισέρχεται η ΖΕΝ

Σε συνεργασία με τη MasterCard

Στην ελληνική αγορά των πληρωμών εισέρχεται η ΖΕΝ

Στην αγορά της Ελλάδας εισέρχεται η ευρωπαϊκά start up ZEN, η οποία προσφέρει χρηματοοικονομικές λύσεις βασισμένες σε καινοτόμες τεχνολογίες πληρωμών.

Η νέα λύση πληρωμών, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, επιδιώκει έναν εύκολο και βολικό τρόπο διαχείρισης της ταμειακής ρευστότητας, χωρίς δυσκίνητες και άβολες τυπικές διαδικασίες και χρεώσεις.

Οι υπηρεσίες της ZEN είναι διαθέσιμες στην αντίστοιχη εφαρμογή για κινητά και στον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο, μέσω ενός συνδρομητικού μοντέλου με δωρεάν μηνιαία δοκιμή.

Οι πελάτες λαμβάνουν μια κάρτα ZEN Mastercard (φυσική ή ψηφιακή), με τη δυνατότητα προσθήκης στα ψηφιακά πορτοφόλια Apple Pay και Google Pay, αποκτώντας πρόσβαση σε μια βολική και ασφαλή λύση πληρωμών που τους επιτρέπει να πληρώνουν σε ηλεκτρονικά, αλλά και σε φυσικά καταστήματα.

«Το εταιρικό όνομα ZEN είναι ένα ακρωνύμιο των λέξεων ‘zero effort non-bank’. Παραπέμπει στην κατάσταση ζεν, στο αίσθημα ηρεμίας, άνεσης και ασφάλειας που παρέχουν άκοπα οι λύσεις μας στους πελάτες» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Dawid Rozek, συν-ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ZEN.

«Δημιουργήσαμε, λοιπόν, μια σουίτα προηγμένων λύσεων, η οποία εξασφαλίζει προνόμια μη διαθέσιμα πουθενά αλλού, σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη προστασία. Όλα αυτά συνοδεύονται από εγγυημένα χαμηλά κόστη και, βέβαια, μια εξαίρετη εμπειρία χρήστη. Εν τέλει, αυτό είναι που αποκαλούμε ZEN-commerce».

Η προώθηση των λύσεων ΖΕΝ πραγματοποιείται στην Ελλάδα με τη συνεργασία της MasterCard.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News